Αντρέα Ανιέλι, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς… (pic, vids)

Αντρέα Ανιέλι, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς… (pic, vids)

Πώς οι... μη «γκλαμουράτοι» αντίπαλοι της Γιουβέντους, τελείωσαν το ψευδοαφήγημα του Ανιέλι για να δικαιολογήσει την κλειστή Super League.

Ήταν Απρίλιος του 2021, όταν… έσκασε η «βόμβα» της ίδρυσης της European Super League. 12 σύλλογοι της Ευρώπης, έφτιαχναν ένα δικό τους, κλειστό τουρνουά, με στόχο έναν μεγαλύτερο ανταγωνισμό μεταξύ των κορυφαίων ομάδων του πλανήτη.

Ένας από τους εμπνευστές της Super League ήταν ο Αντρέα Ανιέλι, ο πρόεδρος της Γιουβέντους, η οποία είναι μια από τις τρεις πλέον ομάδες, μαζί με Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, που συνεχίζουν να πιστεύουν στο συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Το ίδιο το ποδόσφαιρο ωστόσο τιμώρησε ξανά τον Ανιέλι και την ομάδα του, τη Γιουβέντους.

Για ακόμη μια φορά, η Γιουβέντους αποχαιρέτησε πρόωρα το Champions League. Όπως και τα τελευταία τρία χρόνια, έτσι και φέτος, η «Γηραιά Κυρία» δεν κατάφερε να φτάσει μακριά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τη Βιγιαρεάλ να της κάνει… πλάκα μέσα στο Τορίνο και να την «πετάει» εκτός τουρνουά από τη φάση των «16», διαλύοντας την με 3-0 στη ρεβάνς της Ιταλίας.

Έναν χρόνο πριν, η Πόρτο την είχε «πληγώσει» με το ίδιο… νόμισμα και μάλιστα μέσα στο Τορίνο, όπως και η Βιγιαρεάλ. Οι «δράκοι» είχαν πάρει την πρόκριση απέναντι στη Γιουβέντους στη ρεβάνς της Ιταλίας και είχαν κλείσει θέση στους «8» του Champions League, αφήνοντας εκτός τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την… παρέα του.

Όπως είχε κάνει και η Λιόν το 2020! Ένα γκολ του Μέμφις Ντεπάι τότε είχε κρίνει το εισιτήριο για το final-8 της Λισαβόνας.

Όλα ωστόσο ξεκίνησαν από τη «χρυσή» φουρνιά του Άγιαξ το 2019. Εκείνη η ομαδάρα του Έρικ Τεν Χαγκ είχε κάνει μια μεγάλη ανατροπή μέσα στην Ιταλία και είχε επικρατήσει με 2-1 της Γιουβέντους στη φάση των «8» του Champions League, ξεκινώντας ουσιαστικά το σερί με τους τέσσερις «μαύρους» και πρόωρους αποκλεισμούς από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση,

Κοινός παράγοντας σε όλες τις… σφαλιάρες; Καμία από τις τέσσερις ομάδες δεν είχε θέση τον περασμένο Απρίλιο στην European Super League του Πέρεθ και του Ανιέλι. Η Γιουβέντους βλέπει να την τιμωρεί η ίδια η… μπάλα, την ώρα που ο Ανιέλι κάνει ακόμα όνειρα για Super League…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ