Γιουβέντους – Σαλερνιτάνα 2-0: «Καθάρισε» τη Σαλερνιτάνα και… βλέπει πρωτάθλημα

Γιουβέντους – Σαλερνιτάνα 2-0: «Καθάρισε» τη Σαλερνιτάνα και… βλέπει πρωτάθλημα

Η Γιουβέντους κέρδισε με 2-0 την ουραγό, Σαλερνιτάνα, κλείδωσε το Champions League και βρέθηκε στο -1 από την Ίντερ, την ώρα που είναι σταθερά πλέον στο κυνήγι του τίτλου.

Η Γιουβέντους μπορεί να γνώρισε αποκλεισμό-σοκ μεσοβδόμαδα στο Champions League από τη Βιγιαρεάλ με 3-0 εντός έδρας, όμως στη Serie A έει βρει τον καλό εαυτό της και κυνηγάει πρωτάθλημα.

Οι «μπιανκονέρι» κέρδισαν με 2-0 τη Σαλερνιτάνα και πλησίασαν στον πόντο την Ίντερ που έχει όμως ένα ματς λιγότερο. Παράλληλα, η Γιουβέντους δείχνει πως η υπόθεση της τετράδας έχει κλειδώσει και πλέον απέχει 7 βαθμούς από την κορυφή και όλα μπορεί να γίνουν, με τη Γηραιά Κυριά να βάζει φωτιά στο πρωτάθλημα, με τα γκολ των Ντιμπάλα και Βλάχοβιτς, την ώρα μάλιστα που έχει πρόγραμμα καλό μέχρι το φινάλε.

Από την άλλη, η ομάδα του Σαλέρνο ετοιμάζει βαλίτσες για Serie B’, αφού παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας και γνώρισε ακόμη μια ήττα με κάτω τα χέρια.

Όσον αφορά το ματς, στο 5ο μόλις λεπτό ο Βλάχοβιτς έδωσε κάθετα στον Ντιμπάλα που με σουτ από κοντά έκανε το 1-0 ενώ 13’ ο Κουαδράδο έβγαλε στον Ντιμπάλα που μόνος με τον Ζέπε, πλάσαρε άστοχα. Στο 22’ οι Ντιμπάλα και Βλάχοβιτς άλλαξαν όμορφα αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να κερδίσουν ένα κόρνερ και στο 29’ ο Ντε Σίλιο σέντραρε από δεξιά και ο Βλάχοβιτς με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 39ο λεπτό το μακρινό σουτ του Μπονατσόλι, έξυσε το δοκάρια ρου Σέζνι, ενώ στο 64’ ο Ζέπε μπλόκαρε μετά από σουτ του Ντε Λιχτ.

Στο 67’ ο Σέζνι απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Βέρντι και στο 74’ το ψαλιδάκι του Μπονατσόλι απομακρύνθηκε κι αυτό από τον Πολωνό κίπερ των «μπιανκονέρι».

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντε Σίλιο, Ντε Λιχτ, Κιελίνι (46’ Ρουγκάνι), Πελεγκρίνι, Κουαδράδο (90+1′ Μιρέτι), Ντανίλο, Αρτούρ (70’ Μπερναρντέσκι), Ραμπιό, Ντιμπάλα (58’ Μοράτα), Βλάχοβιτς (90+1′ Κεν)

Σαλερνιτάνα: Ζέπε, Ματσόκι, Φάτσιο, Γκιομπέρ, Ρουτζέρι (69’ Ριμπερί), Κουλιμπαλί (46’ Έντερσον), Ραντοβάνοβιτς (78’ Μ.Κουλιμπαλί), Ζορτέα, Μπονατσόλι (78’ Μίκαελ), Περότι (60’ Βέρντι), Ντζούριτς.

Το γκολ του Βλάχοβιτς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ