Κλοπ: «Αν συμβεί ποτέ αυτό, χτυπήστε με»

Κλοπ: «Αν συμβεί ποτέ αυτό, χτυπήστε με»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την πρόκριση της Λίβερπουλ στα ημιτελικά και το... ραντεβού με τη Βιγιαρεάλ.

Ρεσιτάλ του Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη τύπου! Ως συνήθως, ο προπονητής της Λίβερπουλ ήταν απολαυστικός, μοιράζοντας ατάκες.

Με τον Κώστα Τσιμίκα να σερβίρει δυο γκολ, οι Reds έμειναν στο 3-3 με την Μπενφίκα, τσεκάροντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League.

Ο Γερμανός κόουτς άφησε στην άκρη το τελικό αποτέλεσμα, ενώ έβγαλε το… καπέλο στη Βιγιαρεάλ και τον Ουνάι Έμερι. Παράλληλα, κάλεσε τους δημοσιογράφους να τον… χτυπήσουν αν κάποια στιγμή δε μείνει ικανοποιημένος με πρόκριση στα ημιτελικά της μεγάλης διοργάνωσης!

«Αν μια μέρα φτάσουμε να προκριθούμε στα ημιτελικά του CHL και να μην είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας μου, τότε χτυπήστε με. Δεν έχει κανένα νόημα. Κάναμε επτά ευκαιρίες, είχαμε ένα καλό πρώτο μέρος, προηγηθήκαμε 3-1. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα ήθελα, αλλά το ζητούμενο ήταν η πρόκριση».

Για τη Βιγιαρεάλ: «Η Βιγιαρεάλ είναι μία εξαιρετική ομάδα, από τη στιγμή που απέκλεισε Γιουβέντους και Μπάγερν, αξίζει να είναι στα ημιτελικά. Επίσης έχει τον… Βασιλιά τέτοιων τίτλων, είναι εκπληκτικό αυτού που κάνει ο Ουνάι Έμερι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ