Ρεάλ: Ο Αντσελότι έκανε την έκπληξη και πήρε τον Αλάμπα στην αποστολή

Ρεάλ: Ο Αντσελότι έκανε την έκπληξη και πήρε τον Αλάμπα στην αποστολή

Αν και οι πιθανότητες ο Νταβίντ Αλάμπα να αγωνιστεί κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι είναι ελάχιστες λόγω τραυματισμού, ο Καρλο Αντσελότι επέλεξε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του δεύτερου ημιτελικού του Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Τετάρτη (4/5) το βράδυ στο Μπερναμπέου την Μάντσεστερ Σίτι, στη ρεβάνς του 4-3 του Έτιχαντ με φόντο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Champions League στις 28 Μαϊού.

Αν και όλα έδειχναν πως ο Νταβίντ Αλάμπα δεν θα βρισκόταν στις επιλογές του Κάρλο Αντσελότι, για τον ημιτελικό με τους «πολίτες», τελικά ο Ιταλός τεχνικός αποφάσισε να κάνει την… έκπληξη και να συμπεριλάβει τον Αυστριακό κεντρικό αμυντικό στην αποστολή της «Βασίλισσας».

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που δεν καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του ο Αλάμπα, μοναδικές επιλογές για τον Αντσελότι για το κέντρο της άμυνας είναι οι Μιλιτάο και Νάτσο, με τον «Καρλέτο» να αποφασίζει παράλληλα να κόψει από την αποστολη τους Μπέιλ, Ίσκο και Αζάρ που θεωρούνται «ξένα σώματα» στους Μαδριλένους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ