Μόντριτς: «Αξέχαστη η ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν»

Μόντριτς: «Αξέχαστη η ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν»

Ο Λούκα Μόντριτς σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στα διπλά ματς της Ρεάλ με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League.

Ο Λούκα Μόντριτς παραχώρησε συνέντευξη στην κροατική ιστοσελίδα «Sportske» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους διπλούς αγώνες με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League, που ολοκληρώθηκε με θρίαμβο της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Λίβερπουλ με 1-0.

Διαβάστε επίσης: Τα δύο εκατ. ευρώ της Φενέρ στον Ντόρσεϊ, βάζουν στο κάδρο τον Καλάθη

«Πριν από τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν, υπήρχε πολύς σκεπτικισμός γύρω μας και για το εάν είμαστε ικανοί να αποκλείσουμε την λεγόμενη «μεγάλη ομάδα», που χτίστηκε ειδικά για το Champions League», επεσήμανε ο Κροάτης «εγκέφαλος» των Μαδριλένων και πρόσθεσε:

«Κυριάρχησαν πλήρως στο Parc des Princes, όπου ήμασταν πολύ κακοί. Τόσο πολύ που κάποιοι είπαν ότι ήμασταν νεκροί. Μιλήσαμε πολύ για τον επαναληπτικό αγώνα στα αποδυτήρια. Η ελπίδα μεγάλωνε καθημερινά και πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να προκριθούμε. Την ημέρα του αγώνα, είδα στα μάτια των συμπαικτών μου, αυτήν την οργή που την βλέπεις μόνο σε μεγάλες βραδιές για την Ρεάλ. Βρήκαμε τον ρυθμό μας και με την υποστήριξη του κοινού, απλώς τους συντρίψαμε. Ηταν μια εντυπωσιακή βραδιά, από τις πιο εντυπωσιακές για εμένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ