Άρης: Ο Γκρέι, ο Μπούργος και το… πόδι στο γκάζι

Άρης: Ο Γκρέι, ο Μπούργος και το… πόδι στο γκάζι

Ο Άρης πήρε μπρος για τα καλά στο μεταγραφικό κομμάτι και φορτσάρει ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για τα παιχνίδια με την Γκόμελ. Η «βόμβα» Γκρέι, οι επόμενες υπογραφές και ο Μπούργος.

Μπορεί ο Άρης να έκλεισε ιδανικά την περσινή σεζόν κερδίζοντας τις εντυπώσεις στο φινάλε όπου εξασφάλισε την έξοδο στα προκριματικά του Europa Conference League, ωστόσο η νέα αγωνιστική περίοδος θα βρει τους «κιτρινόμαυρους» τελείως διαφορετικούς. Η ομάδα που εδραιώθηκε τα τελευταία 2-3 χρόνια στα υψηλά στρώματα της Super League αλλάζει ριζικά και ο Χερμάν Μπούργος καλείται να δημιουργήσει τον νέο Άρη.

Η πρόκληση για τον Αργεντινό τεχνικό είναι μεγάλη, όπως άλλωστε και η δυσκολία του εγχειρήματος. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να φτιάχνεις μία ομάδα ουσιαστικά από την αρχή. Γιατί αυτό θα επιχειρήσει να κάνει φέτος ο Άρης σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό, διατηρώντας κάποιες σταθερές κυρίως στο αμυντικό κομμάτι.

Διαβάστε επίσης: Η «ψαγμένη επιλογή» του Μαξ Λόου, η πρόταση και το κλειδί της διαπραγμάτευσης (vids)

Αναμφίβολα το πρόσωπο που κεντρίζει το ενδιαφέρον μέχρι τώρα είναι ο Άντρε Γκρέι. Ο Τζαμαϊκανός επιθετικός με τη σημαντική καριέρα στα αγγλικά γήπεδα έρχεται στον Άρη για να δώσει λύση στο διαχρονικό πρόβλημα που δεν είναι άλλο από το εύκολο γκολ. Κάτι που κανείς από τους προκατόχους του τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε, στερώντας από τους «κιτρινόμαυρους» τη δυνατότητα να κοιτάξουν ακόμη πιο ψηλά.

Πέρα από τον 31χρονο διεθνή επιθετικό ο Άρης έχει κάνει ακόμη δύο πολύ σημαντικές προσθήκες, με τους Παπέ Ντιοπ και Μάρβιν Πίρσμαν κι ενώ περιμένει τη Δευτέρα (4/7) στη Θεσσαλονίκη τους Μαζικού, Νταμπό και Καμάτσο ώστε να ολοκληρώσει τις συμφωνίες μαζί τους. Σύντομα λοιπόν ο Άρης θα έχει πραγματοποιήσει έξι μεταγραφές, αλλά δεν θα σταματήσει εδώ.

Όσον αφορά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, όπου υπήρξαν και οι περισσότερες αποχωρήσεις, η ενίσχυση θα συνεχιστεί με τουλάχιστον έναν ακόμη επιθετικό κι ένα δεκάρι, ενώ με τον Ματίγια να μην ανανεώνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα έρθει και ένας παίκτης για τη δική του θέση. Ο Άρης ψάχνει παράλληλα στην αγορά για βασικό δεξί μπακ, αλλά και για ένα στόπερ που θα είναι πίσω από τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς.

Με λίγα λόγια, και μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου που θυμίζουμε πως φέτος ρίχνει αυλαία στις 15 Σεπτεμβρίου, ο Άρης θα πιάσει διψήφιο αριθμό στις μεταγραφές, με ενίσχυση σχεδόν σε κάθε θέση. Ένας… άλλος Άρης αναμένεται να παρουσιαστεί από το Φθινόπωρο, αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί, για αρχή θα πρέπει να εμφανιστεί έτοιμος την 21η και την 28η Ιουλίου κόντρα στην Γκόμελ.

Να πάρει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο των προκριματικών του Europa Conference League και να συνεχίσει με ηρεμία για το επόμενο βήμα, με στόχο φυσικά την είσοδο στους ομίλους της διοργάνωσης. Αν μη τι άλλο το καλοκαίρι μπορεί να χαρακτηριστεί συναρπαστικό για τον Άρη και τον κόσμο του ο οποίος έχει αρκετά μεγάλες προσδοκίες για τη νέα σεζόν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ