Ώρα… μηδέν για εξτρέμ στον Ολυμπιακό

Ώρα… μηδέν για εξτρέμ στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός περιμένει την απάντηση του Ντόντι Λουκεμπάκιο της Χέρτα, αλλιώς προχωράει στις άλλες λύσεις, καθώς θέλει να κλείσει παίκτη άμεσα.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία για την απόκτηση εξτρέμ, με τις επαφές για τον Ντόντι Λουκεμπάκιο να συνεχίζονται. Οι ερυθρόλευκοι εδώ και μερικές μέρες ασχολούνται με την περίπτωση του Βέλγου εξτρέμ της Χέρτα, όμως πλέον περιμένουν την απάντηση του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος είναι ότι στο λιμάνι θέλουν να κλείσουν άμεσα ποδοσφαιριστή που να αγωνίζεται στα πλάγια τις επίθεσης. Ο δεύτερος εξτρέμ μετά την απόκτηση του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από γερμανικά δημοσιεύματα, η Χέρτα μπήκε σε διαδικασία συζητήσεων για την παραχώρηση του παίκτη, πιθανότατα με δανεισμό και οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι και είναι θετική στις συζητήσεις της με τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει η παραμικρή συμφωνία προς το παρόν ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ωστόσο, αν και φαινόταν οι συζητήσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Χέρτα να είναι σε καλό επίπεδο και να απέμεναν εκείνες με τον ίδιο τον παίκτη, στη Γερμανία ανέφεραν πως ο Λουκεμπάκιο δεν θα παραχωρηθεί για την ώρα. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του περιμένει την οριστική απάντηση του παίκτη για να προχωρήσει τον σχεδιασμό του, διότι ο σκοπός είναι να κλείσει άμεσα παίκτης για τα εξτρέμ.

Αν λοιπόν, ο Λουκεμπάκιο πει το «ναι» στους Πειραιώτες τότε θα είναι ο «εκλεκτός» για τα άκρα, ειδάλλως οι πρωταθλητές Ελλάδος θα πάνε στις άλλες περιπτώσεις που έχουν «δουλέψει» τις τελευταίες μέρες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με τον εξτρέμ που θα προστεθεί στο ρόστερ του Πέδρο Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ