Ολυμπιακός: 11άδα με εκπλήξεις στη Χάιφα

Ολυμπιακός: 11άδα με εκπλήξεις στη Χάιφα

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μακάμπι στη Χάιφα (20:00), στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη β’ προκριματική φάση του Champions League, με τον Πέδρο Μαρτίνς να επιφυλάσσει εκπλήξεις στην αρχική 11άδα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του «10» και παρατάσσει τον Ολυμπιακό με εκπλήξεις, αφήνοντας εκτός τους Παπασταθόπουλο, Μαντί Καμαρά και Ελ Αραμπί, με τους Μανωλά, Κανέ και Τικίνιο να παίρνουν τις θέσεις τους στην 11άδα των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης: Ο Τσόρι Ντομίνγκες στον… Παναθηναϊκό – Απίθανη αποκάλυψη για τον εξτρέμ που θέλει το Τριφύλλι

Συγκεκριμένα, μπροστά από την «ερυθρόλευκη» εστία θα βρίσκεται ο Βατσλίκ, με τους Βρσάλικο, Μανωλά, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Οι Εμβιλά και Κανέ θα είναι στα χαφ, με τους Μασούρα, Αγκιμπού Καμαρά και Ζινκερνάγκελ πίσω από τον Τικίνιο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αρχηγός του Ολυμπιακού στο αποψινό παιχνίδι θα είναι ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με το περιβραχιόνιο.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτό είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι των Ερυθρόλευκων για τη νέα σεζόν, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, να έχουν τη συμπαράσταση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ταξίδεψε στο Ισραήλ και παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση των Πειραιωτών με την Μακάμπι Χάιφα.

Οι Ερυθρόλευκοι, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς, αντιμετωπίζουν το παιχνίδι ως τελικό και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους δώσει το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού (27/7).

Συνοπτικά η 11άδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Βρσάλικο, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Ζινκερνάγκελ, Τικίνιο.

Στον πάγκο για τους Πειραιώτες: Τζολάκης, Παπαδούδης, Μ. Καμαρά, Μπουχαλάκης, Κουντέ, Ελ Αραμπί, Παπασταθόπουλος, Ζοάρο Καρβάλιο, Άβιλα, Βαλμπουενά, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ραντζέλοβιτς.

Οσον αφορά στη Μακάμπι Χάιφα, ο Μπάρακ Μπακχάρ παρατάσσει την ομάδα του με τον Μπόγκνταν Πλάνιτς στη βασική 11άδα.  Τον 30χρονο στόπερ, ο οποίος εμφανίζεται έτοιμος να μετακομίσει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ, μετά τα παιχνίδια με της Μακάμπι Χάιφα με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Κοέν, με τους Σούντγκρεν, Πλάνιτς, Γκόλντμπεργκ και Κορνού στην άμυνα. Οι Μοχάμεντ, Τσέρι και Λαβί θα είναι στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, με τους Ατζίλι και Χαζίζα να πλαισιώνουν τον Ντέιβιντ στην επίθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ