«Η Λέγκια θέλει τον Τσούμιτς»

«Η Λέγκια θέλει τον Τσούμιτς»

Σύμφωνα με τους Πολωνούς, η Λέγκια Βαρσοβίας θέλει να αποκτήσει τον Νίκολα Τσούμιτς ως δανεικό, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Στη μεταγραφική λίστα της Λέγκια Βαρσοβίας φέρεται να βρίσκεται ο Νίκολα Τσούμιτς του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, υπήρξε ρεπορτάζ στην Πολωνία το οποίο ανέφερε ότι ο σύλλογος της Βαρσοβίας έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του 23χρονου μεσοεπιθετικού των Πειραιωτών και θέλει να τον αποκτήσει ως δανεικό, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Νίκολα Τσούμιτς τον περασμένο Ιούνιο επέστρεψε στον Ρέντη, μετά τον δανεισμό του στην Λουκέρνη και έλαβε μέρος στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, αλλά «κόπηκε» από την ευρωπαϊκή λίστα και δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Λέγκια, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Πολωνοί και να κάνει δικό της τον 23χρονο εξτρέμ, που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Πέρσι, ο Σέρβος πραγματοποίησε συνολικά 26 συμμετοχές με τη Λουκέρνη και είχε απολογισμό4 γκολ και 2 ασίστ σε 1.159 λεπτά.

Δείτε τα περσινά στατιστικά του Τσούμιτς: 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ