Σάλτσμπουργκ – Μίλαν 1-1: «Μοιρασιά» στην Αυστρία

Σάλτσμπουργκ – Μίλαν 1-1: «Μοιρασιά» στην Αυστρία

Οι Αυστριακοί προηγήθηκαν στο 28’ με τον Οκαφόρ και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 40’ με τον Σαλαμέικερς.

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι στην Αυστρία ανάμεσα στην Σάλτσμπουργκ και την Μίλαν, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, για την 1η αγωνιστική του Champions League.  Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 28’ με τον Οκαφορ, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 40’ με τον Σαλαμέικερς. Το 1-1 έμεινε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Στην πρώτη ουσιαστικά μεγάλη φάση του ματς, ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους. Στο 28′ συγκεκριμένα, ο Οκαφόρ «χόρεψε» τον Καλουλού και με πλασέ έκανε το 1-0 για τους Αυστριακούς. Η χαρά τους όμως κράτησε για 12 λεπτά, αφού στο 40′ ο Σαλαμέικερς έκανε το 1-1 με υπέροχο πλασέ από το ύψος του πέναλτι.

Διαβάστε επίσης: Πιάστε τον άμα μπορείτε…

Στο 53′ ο Φερνάντο έχασε τρομερή ευκαιρία αμαρκάριστος για το 2-1, με τη Μίλαν να έχει δύο ευκαιρίες για το διπλό, με Μπραΐμ Ντίαθ και Οριγκί οι οποίοι δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Σάλτσμπουργκ: Κεν, Ούλμερ, Βέμπερ, Σολέ (42’Μπερνάρντο), Ντέντιτς, Καπάλδο, Σέλβαντ, Καμέρι (65’Γκούρνα-Ντουάθ), Κιέργκααρντ, Φερνάντο (65΄Σέσκο), Οκαφόρ (93’Ανταμού).

Μίλαν: Μενιάν, Καλάμπρια (57’Ντεστ), Τομόρι, Καλουλού, Ερναντές, Τονάλι, Μπενασέρ (57’Ποπέγκα), Σαλαμέικερς (80’Μεσίας), Λεάο, Ντε Κετελάερε (70’Ντίαθ), Ζιρού (57’Οριγκί).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ