Τα δάκρυα των Ριτσάρλισον και Σιμεόνε είναι το ποδόσφαιρο (vids)

Τα δάκρυα των Ριτσάρλισον και Σιμεόνε είναι το ποδόσφαιρο (vids)

Πέρα από τα γκολ και το θέαμα στην χθεσινή βραδιά του Champions League, οι Ριτσάρλισον και Τζιοβάνι Σιμεόνε μας υπενθύμισαν τον λόγο που αγαπήσαμε το ποδόσφαιρο...

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επέστρεψε ξανά. Το Champions League έκανε σέντρα με την πρώτη αγωνιστική να έχει πια περάσει, χαρίζοντας μας σκορ, θέαμα και αρκετές εκπλήξεις.

49 γκολ σημειώθηκαν στους 12 πρώτους αγώνες με τα αστέρια της διοργάνωσης να «λάμπουν» ξανά. ΟΈρλιγκ Χάαλνατ συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε σπάζοντας κάθε κοντέρ και κάνοντας… σκόνη κάθε ρεκόρ. Το άστρο του Κιλιάν Εμπαμπέ συνεχίζει να φωτίζει πάνω από την πόλη του φωτός το Παρίσι, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα της Παρί στη νίκη επί της Γιουβέντους, ενώ ο Ρόμπερτ Λεβεναντόφσκι μετέφερε την «χρυσόσκονη» του από το Μόναχο στη Βαρκελώνη, σημειώνοντας χατ τρικ κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν.

Διαβάστε επίσης: «Θρυλικός» Λεβαντόφσκι: Πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Champions League που πετυχαίνει χατ τρικ με τρεις ομάδες (pic, vid)

Στην δεύτερη πίτα των αγώνων, φυσικά ξεχώρισε η «σφαλιάρα» της Νάπολι στην Λίβερπουλ με τους Ιταλούς να φιλοδωρίζουν με τέσσερα τέρματα την «καλοκουρδισμένη» μηχανή του Κλοπ, η οποία φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό χάνει λάδια…

Ωστόσο πέρα από τις επιδόσεις αυτών των παιχταράδων, πέρα από το σκορ και το θέαμα, πέρα από το αγωνιστικό σκέλος και την «σκακιέρα» των προπονητών, κατά την διάρκεια της χθεσινής βραδιάς έλαβαν χώρα δύο σκηνές που μας υπενθύμισαν ότι το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα άθλημα στο οποίο κλωτσούν μια μπάλα 22 μαντραχαλάδες.

Το ξέσπασμα του Ριτσάρλισον στην αγκαλιά του πατέρα του και η ιστορία πίσω από το τατού του Σιμεόνε

Το Champions League είναι η διοργάνωση των ονείρων και των εκπλήξεων. Η διοργάνωση που όλοι οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι στήνονται μπροστά από τις οθόνες τους, με πολλά παιδάκια να βάζουν τον εαυτό τους στην θέση των ποδοσφαιριστών.

Ένα από αυτά ήταν και ο Ριτσάρλισον ο οποίος είδε το όνειρο του να γίνεται πραγματικότητα. Ο Βραζιλιάνος άσος κατάφερε να ανοίξει λογαριασμό με την Τότεναμ στο Champions League μιας και χάρη στα δύο του γκολ, τα «σπιρούνια» κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» την άμυνα της Μαρσέιγ, ξεκινώντας έτσι με το «δεξί» την φάση των ομίλων.

Ο 25χρονος φυσικά πήρε το βραβείο του MVP, σπεύδοντας έτσι μετά το τέλος του αγώνα να μοιραστεί τη χαρά του με τους δικούς του ανθρώπους που βρίσκονταν στις εξέδρες του «Tottenham Stadium».

Εκεί, ο Ριτσάρλισον είδε τον πατέρα του, στην αγκαλιά του οποίου χωρίς κανένα δισταγμό ξέσπασε σε κλάματα.

Την ίδια ώρα στον Ιταλικό νότο η Νάπολι διέλυε το «φάντασμα» της Λίβερπουλ το εκωφαντικό 4-1. Ο Τζιοβάνι Σιμεόνε ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Νάπολι και μετά το γκολ που σημείωσε χάρισε ένα τρομερό στιγμιότυπο.

Το χέρι του γιού του Τσόλο κοσμεί ένα τατουάζ το οποίο έχει ζωγραφισμένη μια μπάλα του Champions League, με τον ίδιο να αποκαλύπτει την ιστορία πίσω από αυτό.

Ο Τζιοβάνι Σιμεόνε, έκανε το 3-0 στο 44′ με τον ίδιο κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών να φιλά το τατουάζ και να ξεσπά σε λυγμούς. Μετά το τέλος του ματς αποκάλυψε ότι έκανε το συγκεκριμένο τατουάζ, όταν ήταν 13 χρονών, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του πατέρα του, όμως όπως είπε ο 27χρονος επιθετικός ήταν πάντα το όνειρό του να σκοράρει στο Champions League και να φιλήσει το συμβολικό τατουάζ του.

Δύο υπέροχα στιγμιότυπα, από τους δύο βενιαμίν της διοργάνωσης, Σιμεόνε και Ριτσάρλισον οι οποίοι μας υπενθύμισαν πως το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα απλό άθλημα, αλλά κάτι παραπάνω…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ