Νάγκελσμαν: «Είμαι ικανοποιημένος, παραμείναμε συμπαγείς στην άμυνα»

Νάγκελσμαν: «Είμαι ικανοποιημένος, παραμείναμε συμπαγείς στην άμυνα»

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον τρόπο που αγωνίστηκε η Μπάγερν στη χθεσινή νίκη επί της Ίντερ (0-2).

Μετά τη νίκη της Μπάγερν Μονάχου επί της Ίντερ (0-2) στο «Μεάτσα», ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στις δηλώσεις που παραχώρησε εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες του και στάθηκε στην αμυντική τους συμπεριφορά.

Διαβάστε επίσης: «Θρυλικός» Λεβαντόφσκι: Πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Champions League που πετυχαίνει χατ τρικ με τρεις ομάδες (pic, vid)

«Είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα. Παίξαμε έντονα για 90 λεπτά. Υπήρχαν δέκα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, όταν δώσαμε πολύ χώρο στην Ίντερ. Αλλά αμυνθήκαμε καλά στις επιθέσεις του αντιπάλου και παραμείναμε συμπαγείς στην άμυνα», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ο Σανέ έκανε δύο καλές ενέργειες (σ.σ. στα δύο γκολ), μια καλή κούρσα σε βάθος με την μπάλα, που δεν ήταν εύκολο να ελέγξει, και στο δεύτερο, χρησιμοποίησε την ταχύτητά του. Είμαι χαρούμενος, μπορούσαμε να σκοράρουμε νωρίτερα, αλλά είναι μια πολύ καλή αρχή. Ο Σάντιο Μανέ είχε να αντιμετωπίσει πολύ δυνατούς σωματικά αντιπάλους, αλλά άνοιξε χώρους για τους άλλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ