Τσάβι: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε»

Τσάβι: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε»

Άδικη χαρακτήρισε την ήττα από την Μπάγερν στο Μόναχο ο Τσάβι.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, επέκρινε την αδυναμία της ομάδας του να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε, μετά την ήττα με 2-0 από την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League σε ένα παιχνίδι που όπως είπε ο ίδιος η ομάδα του «κυριάρχησε».

Η Μπάγερν σκόραρε δύο φορές μέσα σε τέσσερα λεπτά κατά την διάρκεια του αγώνα και ανέβηκε στην κορυφή του Γ’ Ομίλου, με τρεις βαθμούς περισσότερους από την δεύτερη Μπαρτσελόνα, που είχε μεγαλύτερη κατοχή από τους Βαυαρούς και περισσότερα σουτ (18-13).

Διαβάστε επίσης: Η αριστερή γάμπα του Χουάνγκ, ο γρίφος, η Φράιμπουργκ και το βίντεο «φτάνει πια» του Κορμπεράν…

«Είμαι θυμωμένος. Δεν μου αρέσει να χάνω. Δεν το αξίζαμε», είπε ο Τσάβι στους δημοσιογράφους και συνέχισε:

«Πέρυσι ήμουν θυμωμένος γιατί ήταν πολύ ανώτεροι από εμάς. Σήμερα πιστεύω ότι παίξαμε καλύτερα από την Μπάγερν. Κυριαρχήσαμε, την υποτάξαμε. Δημιουργήσαμε πολλές ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ, που εάν έμπαινε, θα άλλαζε το ματς.

Στους αγώνες του Champions League, παίζουν πάντα ρόλο οι λεπτομέρειες. Οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο και πληρώνεις για αυτά τα λάθη. Το σημερινό ματς είναι ένα μάθημα».

Ο Τσάβι είπε ότι η ομάδα του πρέπει να ελαχιστοποιήσει τα λάθη της: «Υπήρξε ένα λάθος σε ένα κόρνερ, υπήρξε ένα λάθος σε ένα transition που δεν σταματήσαμε και έχουν σταματήσει πολλές φορές τα transitions. Επίσης, υπήρξε έλλειψη αποτελεσματικότητας. Ο τρόπος παιχνιδιού λοιπόν ήταν πολύ καλός και είμαι θετικός για αυτό το κομμάτι, αλλά αρνητικός για το αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ