Η Τσέλσι που «καίγεται» και η Μίλαν που υποφέρει

Η Τσέλσι που «καίγεται» και η Μίλαν που υποφέρει

Χωρίς περιθώρια για νέα απώλεια, η Τσέλσι υποδέχεται την αποδεκατισμένη Μίλαν, σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά στον πέμπτο όμιλο του Champions League. Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Τσέλσι και Μίλαν συγκρούονται στο «Stamford Bridge» στο ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής του πέμπτου ομίλου του Champions League. Ένα παιχνίδι ιδιαίτερα κομβικό για τις δύο ομάδες, με τους «μπλε» να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και χωρίς περιθώρια για νέα απώλεια.

Μετά τις δύο πρώτες στροφές, οι Μιλανέζοι φιγουράρουν στην κορυφή του γκρουπ με τέσσερις βαθμούς ενώ οι Λονδρέζοι είναι στην τελευταία θέση με μόλις έναν πόντο. Ο Γκρέιχαμ Πότερ θέλει όσο τίποτα την πρώτη του νίκη στα «αστέρια» και θα επιδιώξει να το πετύχει κόντρα σε μία Μίλαν που δεν θα είναι υπερβολή να πούμε πως θα παραταχθεί μισή.

Διαβάστε επίσης: Euroleague: Ανακοινώθηκαν 4 μεγάλες αλλαγές στους κανονισμούς

Μενιάν, Φλορένζι, Κιάερ, Ερναντέζ, Σαλεμέικερς, Μεσίας και Ιμπραΐμοβιτς δεν είναι στη διάθεση του Πιόλι που πονοκεφαλιάζει για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του. Από την άλλη, ο Πότερ αναμένεται να αλλάξει διάταξη σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ από το Νησί και να επιλέξει τριάδα στην άμυνα, θέλοντας να συμμαζέψει την ομάδα του που έχει πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν στο ξεκίνημα της σεζόν.

Συνδετικός κρίκος των δύο ομάδων είναι ο Ολιβιέ Ζιρού. Ο Γάλλος επιθετικός πέρασε 3,5 χρόνια με τη φανέλα της Τσέλσι, πριν γίνει Μιλανέζος το καλοκαίρι του 2021. Με τους «μπλε» ο έμπειρος επιθετικός κατέγραψε 119 συμμετοχές με 39 γκολ και 14 ασίστ ενώ με τη Μίλαν, με την οποία στέφθηκε πέρσι πρωταθλητής, έχει 48 συμμετοχές με 19 γκολ και 5 ασίστ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας της τρίτης αγωνιστικής: 

19:45 Λειψία – Σέλτικ
Σάλτσμπουργκ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

22:00 Γιουβέντους – Μακάμπι Χάιφα
Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη
Μπενφίκα – Παρί Σεν Ζερμέν
Ρεάλ Μαδρίτης – Σαχτάρ Ντόνετσκ
Σεβίλλη – Ντόρτμουντ
Τσέλσι – Μίλαν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ