Εξαλλος ο Τσάβι: «Απορώ γιατί ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι»

Εξαλλος ο Τσάβι: «Απορώ γιατί ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι»

Πυρ και μανία ήταν ο Τσάβι μετά το τέλος του αγώνα με την Ίντερ.

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε την ήττα από την Ίντερ στο Μιλάνο, με μια φάση στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης να σηκώνει μπόλικη… σκόνη.

Οι Μπλαουγκράνα διαμαρτυρήθηκαν έντονα για χέρι του Ντάμφρις, με τον Τσάβι να εμφανίζεται έξαλλος στη συνέντευξη τύπου.

Διαβάστε επίσης: Χειρουργήθηκε ο Βατσλίκ στην Τσεχία – «Η ζημιά αποκαταστάθηκε 100%», λέει ο γιατρός που διόρθωσε τη ζημιά

Ο Καταλανός τεχνικός ήταν έξω φρενών με την απόφαση του διαιτητή να μην υποδείξει την άσπρη βούλα. Παράλληλα, στάθηκε και στο εξαιρετικό αμυντικό πλάνο των Ιταλών, που μπλόκαρε την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο κόουτς της Μπαρτσελόνα:

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γίνεται μια συνέντευξη και στους διαιτητές, να βγει να μας εξηγήσει γιατί δεν δόθηκε το πέναλτι, ήταν μια ξεκάθαρα παράβαση και απορώ γιατί δεν έδωσε το πέναλτι.

Σε αυτή τη φάση έπαιξε ρόλο ο διαιτητής, ήταν πέναλτι, πρέπει να μας εξηγήσει γιατί πήρε αυτή την απόφαση», ανέφερε ο Τσάβι για την επίμαχη φάση», ανέφερε και συνέχισε:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να εξηγήσουμε τι έγινε στο παιχνίδι, στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερη θέληση, στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να πάρουμε την τελική απόφαση.

Η Ίντερ αμύνθηκε πολύ καλά, είναι μια ομάδα που δύσκολα μπορείς να τις κάνεις ευκαιρίες, παίζει με τρεις αμυντικούς και είναι δύσκολο να τις κάνεις επιθέσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ