Σαχτάρ: Σε κατάσταση σοκ λόγω των βομβαρδισμών σε Κίεβο και Λβιβ

Σαχτάρ: Σε κατάσταση σοκ λόγω των βομβαρδισμών σε Κίεβο και Λβιβ

Δεν μπορούν να ηρεμήσουν οι παίκτες της Σαχτάρ από τα νέα που μεταδίδουν σήμερα τα Μέσα ότι ο Ρωσικός στρατός βομβαρδίζει το Κίεβο και το Λβίβ.

Σε κατάσταση σοκ η Σαχτάρ Ντόνετσκ, μία ημέρα πριν υποδεχθεί στη Βαρσοβία -που χρησιμοποιεί ως έδρα της- την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ισπανικής εφημερίδας «AS», που επικαλείται πηγή από τον ουκρανικό σύλλογο, μεγάλη ανησυχία έχουν προκαλέσει οι νέοι βομβαρδισμοί της Ρωσίας σε αρκετές πόλεις της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένης της πρωτεύουσας του Κιέβου.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα που έστειλε ο Σιδηρόπουλος από το VAR της Λεωφόρου, ο χειρισμός του Παναθηναϊκού και το πριόνισμα της Επαγγελματικής Διαιτησίας (vids)

«Τα πρόσωπα σήμερα το πρωί στο πρωινό ήταν πολύ σοβαρά, σχεδόν σαν κηδεία», ανέφεραν χαρακτηριστικά από τον ουκρανικό σύλλογο στην «AS», ιδιαίτερα εξαιτίας των επιθέσεων στο Κίεβο, όπου ζουν μέλη οικογενειών των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας, αλλά και στο Λβιβ, την πόλη που έχει φιλοξενήσει τους εντός έδρας αγώνες του συλλόγου στο πρωτάθλημα.

«Η ατμόσφαιρα είναι πολύ πιο σοβαρή από τη συνηθισμένη, θα δούμε πώς θα επηρεάσει την ομάδα», συμπλήρωσαν από την Σαχτάρ.

Οι παίκτες προσπαθούν να επικοινωνήσουν προκειμένου να ενημερωθούν για τα νέα. Η αποστολή της Σαχτάρ μένει στην Πολωνία στο Regent Hotel από τότε που επέστρεψε από τη Μαδρίτη, επομένως οι παίκτες δεν έχουν καταφέρει να δουν τις οικογένειες και τους φίλους τους ακόμη.

Να σημειωθεί ότι για την αυριανή αναμέτρηση στο στάδιο του Πολωνικού Στρατού (Stadion Wojska Polskiego) έχουν διατεθεί 30.000 εισιτήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ