Γιοβίτσεβιτς: «Δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, μιλάμε για τη ζωή»

Γιοβίτσεβιτς: «Δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, μιλάμε για τη ζωή»

Ο προπονητής της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ιγκόρ Γιόβιτσεβιτς, αναφέρθηκε στους νέους βομβαρδισμούς που πλήττουν την Ουκρανία.

Ο Κροάτης προπονητής της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ιγκόρ Γιόβιτσεβιτς, έστειλε μήνυμα υποστήριξης στην Ουκρανία, μετά τους νέους σημερινούς ρωσικούς βομβαρδισμούς σε πόλεις όπως το Κίεβο, το Λβιβ και η Ζαπορίζια.

Μιλώντας σήμερα σε συνέντευξη Τύπου στη Βαρσοβία, όπου αύριο η Σαχτάρ θα υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης στο στάδιο του Πολωνικού Στρατού (Stadion Wojska Polskiego), περιέγραψε τους νέους βορβαδισμούς ως άλλη μια «σκληρή κατάσταση» που έχει προκαλέσει ο πόλεμος.

Διαβάστε επίσης: Οι 100 μέρες του Αλμέιδα, το «μυστικό» και η δύσκολη απόφαση για Τσούμπερ, Αμραμπατ και Μάνταλο

«Η κούραση είναι μεγάλη. Δεν έχουμε σχεδόν ρεπό. Η προετοιμασία δεν είναι ίδια με εκείνη που κάνουν οι άλλες ομάδες, αλλά πρέπει να είμαστε δυνατοί και να δείξουμε στον κόσμο ότι είμαστε νέοι, αλλά με φιλοδοξία. Είναι μια σκληρή κατάσταση, δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, μιλάμε για τη ζωή. Χρειαζόμαστε βοήθεια για να τερματίσουμε αυτόν τον πόλεμο», είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους.

«Μερικές φορές δεν χρειάζεται να πεις πολλά, με ένα βλέμμα είμαστε ενωμένοι. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτή τη δυστυχία. Οι παίκτες έχουν την οικογένειά τους εκεί, τους έχω δει καταβεβλημένους στο πρωινό, αλλά πρέπει να βρούμε κίνητρο. Θα πρέπει να βρούμε τη δύναμη να το ξεπεράσουμε, γιατί όταν ξεκινήσει το παιχνίδι, δυστυχώς, κανείς δεν πρόκειται να θυμηθεί τον κόσμο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι η ομάδα του, θα τα δώσει όλα για να νικήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και έτσι να προσπαθήσει να ανακουφίσει όσο γίνεται περισσότερο τον πόνο των Ουκρανών. «Όλη μας η υποστήριξη είναι στους Ουκρανούς. Οι οικογένειες των παικτών μου είναι εκεί. Έχουμε την ευθύνη να είμαστε δυνατοί αύριο, και για αυτούς», σχολίασε.

«Τώρα οι Ουκρανοί δεν σκέφτονται το ποδόσφαιρο. Εμείς σκεφτόμαστε τη Ρεάλ Μαδρίτης, να παίξουμε πολύ καλά για όλους τους Ουκρανούς. Ας ελπίσουμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι στο καλύτερό της επίπεδο. Θα είμαστε πιο τολμηροί στην επίθεση και θέλουμε να έχουμε λιγότερα λάθη στη μεσαία γραμμή, γιατί είναι πολύ επικίνδυνοι όταν βρίσκουν κενά. Θέλουμε να παίξουμε όπως παίζουμε συνήθως και όπως δείξαμε τι μπορούσαμε να κάνουμε στο δεύτερο ημίχρονο του Bernabéu».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ