Γιοβίσεβιτς: «Πολεμήσαμε για τον ουκρανικό λαό»

Γιοβίσεβιτς: «Πολεμήσαμε για τον ουκρανικό λαό»

Ο Ιγκόρ Γιοβίσεβιτς μίλησε για τον βαθμό της ισοπαλίας στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο προπονητής της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ιγκόρ Γιοβίσεβιτς, επαίνεσε την εικόνα και το θάρρος των ποδοσφαιριστών του, μετά την ισοπαλία (1-1) κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League, λέγοντας ότι η ομάδα, πάλεψε για να κάνει υπερήφανο τον ουκρανικό λαό.

Το γκολ του Αντόνιο Ρούντιγκερ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στους Μαδριλένους και ο Γιοβίσεβιτς μετά το ματς είπε:

Διαβάστε επίσης: Δυνατά στο κόλπο για Λουιζάο ο Ολυμπιακός

«Είμαι υπερήφανος που η ομάδα μου έδειξε προσωπικότητα. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, που περάσαμε ειδικά τις τελευταίες 10 ημέρες, το να βγούμε στο γήπεδο σήμερα και να δείξουμε τέτοιο επίπεδο ποδοσφαίρου, είναι κάτι για το οποίο πρέπει να μας βγάλουν το καπέλο».

Ο Γιοβίσεβιτς, ο οποίος ανέλαβε προπονητής της Σαχτάρ τον Ιούλιο, είπε ότι το παιχνίδι ήταν το καλύτερο της ομάδας τους τελευταίους τρεις μήνες.

«Τότε κανείς δεν μας υπολόγιζε. «Χωρίς Βραζιλιάνους, πώς θα το κάνουν; Θα είναι η Σταχτοπούτα του γκρουπ, η Σταχτοπούτα ολόκληρου του τουρνουά», έλεγαν», τόνισε και συνέχισε: «Και στο τέλος… να παίξουμε έτσι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και να στεναχωριόμαστε στα αποδυτήρια, επειδή δεν νικήσαμε. Έχουμε την αίσθηση ότι χάσαμε δύο βαθμούς και είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είμαστε υπερήφανοι. Πολεμήσαμε για τον ουκρανικό λαό, για να αισθανθεί ότι ταυτίζεται και ότι είναι υπερήφανος για εμάς. Και είμαι σίγουρος ότι είναι. Δεν μπορώ να είμαι πολύ χαρούμενος γιατί όταν δέχεσαι ένα γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα, ενοχλείσαι. Αύριο, με έναν βαθμό, η ομάδα θα συνειδητοποιήσει τι έκανε σήμερα. Το ποδόσφαιρο μερικές φορές σου δίνει πράγματα, μερικές φορές σου αφαιρεί. Και είναι μια πιθανότητα να σκοράρουν στο τελευταίο δευτερόλεπτο, όπως είναι το να σκοράρεις στο πρώτο λεπτό. Αλλά πιστεύω, ότι έχουμε ένα λαμπρό μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ