Δυνατά στο κόλπο για Λουιζάο ο Ολυμπιακός

Δυνατά στο κόλπο για Λουιζάο ο Ολυμπιακός

«Βουίζει» η Βραζιλία για Λουιζάο και Ολυμπιακό. Τα δεδομένα της υπόθεσης.

Πριν καλά-καλά ξεκινήσει το χειμερινό παζάρι και τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια με επίκεντρο τον Ολυμπιακό έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας.

«Βροχή» τα δημοσιεύματα στη Βραζιλία για τους πρωταθλητές Ελλάδας και τον νεαρό κεντρικό αμυντικό της Σάο Πάολο, Λουιζάο. Τα σενάρια συνεχίζονται τις τελευταίες ώρες, με τον Ολυμπιακό να φέρεται πως έχει στο μεταγραφικό του μπλοκάκι τον ταλαντούχο στόπερ.

Διαβάστε επίσης: «Χρυσωρυχείο» το Μουντιάλ για τους μεγάλους – Τα ποσά που θα βάλουν στα ταμεία τους

Άλλωστε, θεωρείται δεδομένο, πως οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Η αποχώρηση του Μανωλά για την Σαριζά έχει ανοίξει… θέση στο ρόστερ των πρωταθλητών, που έχουν πάντα τα μάτια τους ανοιχτά στην αγορά.

Ο Λουιζάο βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας του Μίτσελ και στη χώρα της Λατινικής Αμερικής δεν αποκλείουν σύντομα επίσημη κρούση προς την Σάο Πάολο. Ο Ολυμπιακός θέλει να μπει δυνατά στο κόλπο για την απόκτησή του, εκμεταλλευόμενος και τη συνθήκη που δημιουργείται με το συμβόλαιό του.

Το συμβόλαιο του 20χρονου κεντρικού αμυντικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και οι πιθανότητες για ανανέωση είναι λιγοστές. Ο Λουιζάο θέλει να αποχωρήσει από τη Σαο Πάολο και να αναζητήσει μια νέα περιπέτεια, με τις εξελίξεις να δρομολογούνται για τον Γενάρη.

Δείτε τον Λουιζάο που τσεκάρει ο Ολυμπιακός:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ