Γκουαρντιόλα για Μπέλιγχαμ: «Δεν είναι μόνο η ποιότητα, είχε μια ιδιαίτερη νοοτροπία»

Γκουαρντιόλα για Μπέλιγχαμ: «Δεν είναι μόνο η ποιότητα, είχε μια ιδιαίτερη νοοτροπία»

Με άκρως κολακευτικά λόγια μίλησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ στη συνέντευξη τύπου για την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτ με τη Ντόρτμουντ.

Σήμερα η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ντόρτμουντ και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που Έρλινγκ Χάλαντ θα επιστρέψει ως αντίπαλος στο Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ.

Ωστόσο προπονητής των «πολιτών» Πεπ Γκουαρντιόλα, στη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε πολύ έντονα στον Τζούντ Μπέλιγχαμ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Ο μεσοπιθετικός των «Βεστφαλών» με τις εμφανίσεις τους, έχει τραβήξει πάνω τα βλέμματα τόσο της Μάντσεστερ Σίτι όσο και άλλων μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων και τα επόμενα χρόνια ενδέχεται να γίνουν «μάχες» για το ποια ομάδα θα τον αποκτήσει.

Διαβάστε επίσης: Δίωξη στον Ζερβίνιο από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Γκουαρντιόλα:

«Νομίζω ότι η Ντόρτμουντ είναι ένα τέλειο μέρος για να πάνε νέοι ταλαντούχοι παίκτες. Ίσως (αν) ο Μπέλινγκχαμ πήγαινε σε μια κορυφαία ομάδα της Premier League να μην είχε τα λεπτά συμμετοχής. Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει καλύτερος ένας νεαρός παίκτης είναι να παίζει. Στα 17 έφτασε.

Δεν είναι μόνο η ποιότητα, είχε μια ιδιαίτερη νοοτροπία. Είναι ήδη ένας από τους αρχηγούς της ομάδας, το να συμβεί στα 19 είναι αρκετά εντυπωσιακό. Δεν είναι μόνο τα γκολ, όλο το πακέτο είναι πολύ καλό. Παίζει ήδη για την Αγγλία στα 19 του. Γνωρίζουμε την ποιότητα που έχει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ