Στο χέρι της Μπενφίκα

Στο χέρι της Μπενφίκα

Δύο επιλογές κάνω σήμερα στα προγνωστικά, υπάρχει ενδιαφέρον σε αρκετά ματς και καλό θα ήταν να ρίξετε μια ματιά στα τελευταία αγωνιστικά νέα πριν πάρετε την απόφαση για ένα ποντάρισμα.

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης

Πάλι πέρασε η μέρα με ένα στα δύο επιτυχημένα πονταρίσματα και ελπίζω η σημερινή προσπάθεια να βρει το απόλυτο που ψάχνω εδώ και λίγες ημέρες.

Το Τσάμπιονς Λιγκ μπαίνει στην 5η αγωνιστική του. Είναι δηλαδή μια στροφή πριν από το φινάλε και γενικότερα η σεζόν ετοιμάζεται για την πρώτη μεγάλη διακοπή λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Δύο επιλογές κάνω σήμερα στα προγνωστικά, υπάρχει ενδιαφέρον σε αρκετά ματς και καλό θα ήταν να ρίξετε μια ματιά στα τελευταία αγωνιστικά νέα πριν πάρετε την απόφαση για ένα ποντάρισμα.

Μπενφίκα – Γιουβέντους Προγνωστικά

Δίκαιο και άδικο δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο. Αν υπάρχει ορίζεται μόνο από τα αποτελέσματα και από τίποτα άλλο. Η Μπενφίκα βγήκε σχεδόν αλώβητη από τα δύο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν και εκμεταλλευόμενη την ήττα της Γιουβέντους από την Μακάμπι Χάιφα κατάφερε να γίνει το απόλυτο αφεντικό κόντρα στους Ιταλούς. Σημαντικό ρόλο βέβαια είχε παίξει και η επικράτηση της Μπενφίκα επί της Γιούβε μέσα στην Ιταλία στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Τώρα η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι με την πλάτη στον τοίχο. Δεν έχει πολλά περιθώρια και χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη. Δεν βλέπω να την παίρνει. Η Μπενφίκα είναι σε καλό μομέντουμ, προέρχεται από την σπουδαία επικράτηση επί της Πόρτο και κρατάει την τύχη στα χέρια της. Δεν θα πει όχι στην ισοπαλία και αυτό ακριβώς νομίζω πως είναι το κλειδί για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στη νίκη.

Θεωρώ ότι κλειδώνω την αναμέτρηση αν ακολουθήσω το 1Χ μαζί με το Under 3,5 στα γκολ. Οι Λουζιτανοί θα καταφέρουν να ρίξουν το ρυθμό, να τον φέρουν στα μέτρα τους και να πάρουν αυτό που θέλουν.

➡️ Δείτε καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος για τα σημαντικότερα ματς στο Bethome.gr!

Σέλτικ – Σαχτάρ Προγνωστικά

Στην Σκωτία έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι Σέλτικ – Σαχτάρ. Οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν στην ισοπαλία από τους Ουκρανούς στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Λέω περιορίστηκαν γιατί είχαν καλύτερη εικόνα και τον έλεγχο της αναμέτρησης.

Η Σαχτάρ έχει πορευθεί στον όμιλο με τη νίκη που πέτυχε στην πρεμιέρα επί της Λειψίας εκτός έδρας. Έκτοτε διατήρησε μια σχετικά καλή εικόνα στα παιχνίδια της και φυσικά έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της 3ης θέσης. Αν πάρει διπλό τότε ναι, μπορεί να ελπίζει την τελευταία αγωνιστική και σε κάτι καλύτερο. Με ισοπαλία σήμερα κλειδώνει τον μίνιμουμ στόχο της ενώ η Σέλτικ χρειάζεται απαραίτητα τη νίκη για να ελπίζει την τελευταία αγωνιστική ότι μπορεί να αποκλείσει τους Ουκρανούς.

Επειδή το ματς θα έχει εναλλαγές στην εξέλιξή του θα στηρίξω στο μισό την έδρα. Παίρνω δηλαδή τον άσο με κάλυψη στην ισοπαλία και περιμένω περισσότερα από 2,5 γκολ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μπενφίκα – Γιουβέντους: 1Χ& Under 3,5 (1.78)Σέλτικ – Σαχτάρ: 1Χ&Over 2,5 (2.22)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ