Δεν καταλαβαίνει από απουσίες η «βασίλισσα»

Δεν καταλαβαίνει από απουσίες η «βασίλισσα»

Πάμε να αναλύσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε από το πρόγραμμα του Champions League

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας ή μάλλον… τα στοιχηματικά θρίλερ συνεχίστηκαν τα ξημερώματα στην Αργεντινή! Η Τίγκρε που έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα τον τελευταίο μήνα, που είχε να χάσει από τον Αύγουστο, που από τις 18 Σεπτέμβρη και μετά έτρεχε ρεκόρ 7-1-0, η Τίγκρε που με νίκη χθες εξασφάλιζε την παρουσία της στο επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες διαλύθηκε εντός έδρας από την Άρσεναλ Σαραντί με 1-4! Μία Άρσεναλ αδιάφορη, “άδεια” με την εξασφάλιση της παραμονής, μία ομάδα που ήταν σε αγωνιστικό κατήφορο το τελευταίο ενάμιση μήνα, μία ομάδα που δεν είχε βγάλει διπλό από τον Ιούλιο, μία ομάδα που στα 6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της είχε ρεκόρ 0-1-5 δίχως να έχει πετύχει ούτε ένα γκολ! Πώς να μην υπάρχουν σκέψεις ότι οι γηπεδούχοι έβγαλαν περισσότερα για το μπάτζετ της επόμενης σεζόν κάνοντας τα γούστα των book από το να προκριθούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Νοτίου Αμερικής; Και όταν βλέπεις πως ο μπακ και ο τερματοφύλακάς της ενεργούν στα δύο πρώτα γκολ οι σκέψεις γίνονται ενδείξεις.

Άπατο πήγε το 1 & Over 1.5 που είχαμε ως δυνατό σημείο, αλλά νωρίτερα πληρωθήκαμε το Goal/Goal & Over 2.5 στο Χατάισπορ – Μπεσίκτας για να κλείσουμε την στήλη της Δευτέρας με -14.4 μονάδες απολογισμό. Σήμερα ξεκινά ευρωπαϊκό τριήμερο με την 5η αγωνιστική των ομίλων της UEFA, πάμε να αναλύσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε από το πρόγραμμα του Champions League.

Ρεάλ Χ2 & Over 1.5 @ 1.85

Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης

Δυνατό ποντάρισμα σήμερα θα κάνουμε στην ανατολική Γερμανια, την οποία επισκέπτεται η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στους “16” του Champions League. Θέλει έναν πόντο για να “κλειδώσει” την 1η θέση από σήμερα. Προφανώς δεν πρόκειται η πιο “βαριά” φανέλα του πλανήτη να παίξει για την ισοπαλία στην έδρα της Λειψίας κι ας ταξίδεψε με τρεις πολύ σημαντικές απουσίες. Μπενζεμά, Μόντριτς και Βαλδέρδε έμειναν στη Μαδρίτη λόγω τραυματισμών, αλλά το αρχικό σχήμα που ετοιμάζει ο Αντσελότι δεν το λες και κακό. Τσουαμενί και Καμαβινγκά θα παίξουν στο πλάι του Κρόος, ενώ μπροστά πλάι στους Βραζιλιάνους αναμένεται να ξεκινήσει ο Ασένσιο που σκόραρε στο μεταξύ τους 2-0 στο “Μπερναμπέου”. Ακόμα και με τις παραπάνω απουσίες οι τιμές που κυκλοφορούν στο διπλό της “βασίλισσας” είναι προκλητικές. Απέναντι σε μία Λειψία που ναι μεν έχει μπόλικη ποιότητα μπροστά, αλλά παραμένει αφελής αμυντικά και με τον Ρόζε στον πάγκο. Δίχως πίεση θα αγωνιστούν οι Μαδριλένοι, οι παίκτες που θα κληθούν να ξεκινήσουν θα έχουν μεγαλύτερη όρεξη και στα κενά που παρουσιάζει σταθερά στα μεσοδιαστήματα η Λειψία μπορούν να κάνουν θράυση. Δεν καταλαβαίνει από απουσίες η “βασίλισσα” με την “αύρα” που έχει. Υπάρχει αξία και στο καθαρό διπλό, εμείς θα πάρουμε κάλυψη ποντάροντας στο Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.85. Έχει και καλή παράδοση στην Γερμανία εσχάτως, με ρεκόρ 5-2-1, ενώ είναι αήττητη στα 13 τελευταία γενικά απέναντι σε ομάδες της Bundesliga.

Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Μίλαν

Και μετά την κάτοχο με τα περισσότερα Champions League πάμε στην ομάδα που είναι δεύτερη στην σχετική λίστα. Εν αντιθέσει με την Ρεάλ που έχει κλείσει θέση στην κλήρωση των νοκ άουτ, η Μίλαν είναι με την πλάτη στον τοίχο. Ταξίδεψε στο Ζάγκρεμπ σήμερα ούσα ισόβαθμη με την Ντινάμο στους 4 πόντους, στο -3 από την Τσέλσι και στο -2 από την Σάλτσμπουργκ, την οποία υποδέχεται σε μία εβδομάδα στο Σαν Σίρο. Προφανώς η νίκη μονόδρομος για τους Ιταλούς πρωταθλητές αν θέλουν να κρατούν την τύχη στα χέρια τους, την ώρα που άφοβοι Κροάτες θα επιχειρήσουν μία ακόμα υπέρβαση στο “Μαξιμίρ”. Επιτακτικό το ρίσκο για τον Πιόλι, του οποίου η άμυνα δεν είναι στα καλύτερά της, δέχθηκε γκολ και από τη Βερόνα και από τη Μόντσα στα τελευταία δύο της Serie A, ενώ σήμερα δεν θα έχει τον καλύτερο στόπερ της, είναι τιμωρημένος ο Τομόρι. Παράλληλα, παραμένει εκτός και ο βασικός κίπερ Μενιάν. Η Ντινάμο έπαιξε ανοιχτά στο μεταξύ τους 3-1 στο Μιλάνο και έχει δείξει ότι μπορεί να απειλήσει μπρος στο κοινό της. Επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.91, το οποίο επιβεβαιώθηκε στα 7/9 τελευταία ματς των “ροσονέρι”.

Σέλτικ – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Πλούσιο παιχνίδι προβλέπουμε και στην Γλασκώβη, όπου η Σέλτικ ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς και το πρώτο της γκολ μπρος στο κοινό της. Αδίκησε τον εαυτό της η ομάδα του Ποστένκογλου στα δύο προηγούμενα εντός. Και στο 0-3 από την Ρεάλ είχε πολλές ευκαιρίες να προηγηθεί, ενώ στο 0-2 από την Λειψία έχασε 5 μεγάλες ευκαιρίες! Απέναντι στην αναξιόπιστη άμυνα των Ουκρανών ήρθε η ώρα να σπάσει την γκίνια. Η Σαχτάρ παίζει με άγνοια κινδύνου στα ματς του Champions League, κανείς δεν την υπολόγιζε κι όμως με ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα με την Λειψία θα παίξει “τελικό” πρόκρισης την επόμενη εβδομάδα με τους Γερμανούς. Σκόραρε σε όλα τα παιχνίδια της η ομάδα του Γιοβίσετσεβιτς και στους χώρους που θα βρει για να τρέξει σήμερα είναι αρκετά πιθανό να το πράξει ξανά. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.08.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 | Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης  ➡ Χ2 & Over 1.5 (απόδοση 1.85)

22:00 | Σέλτικ – Σαχτάρ Ντόνετσκ  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.08)

22:00 | Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Μίλαν  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.91)

Σκόρερ

22:00 | Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης  ➡ Ασένσιο Anytime Σκόρερ (απόδοση 3.70)

Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Μίλαν | Over 2.5 @ 1.91
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ