Κίνητρο και γκολ…

Κίνητρο και γκολ…

Ευρωπαϊκό τριήμερο έχουμε μπροστά μας. Βρισκόμαστε στην 5η αγωνιστική των ομίλων, σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον το κίνητρο παίζει μεγάλο ρόλο.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Ευρωπαϊκό τριήμερο έχουμε μπροστά μας. Βρισκόμαστε στην 5η αγωνιστική των ομίλων, σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον το κίνητρο παίζει μεγάλο ρόλο.

Οι ομάδες που «καίγονται« για βαθμούς είναι αυτονόητο, ότι δεν έχουν περιθώρια και δεν μπορούν πλέον να καλύψουν κάποιο στραβοπάτημα. Είναι δεδομένο, ότι η στήλη θα ποντάρει σε ομάδες που θέλουν βαθμούς και δεν πρόκειται να μπλέξει σε άλλα μονοπάτια.

Πριν πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, πάμε στα χθεσινά, όπου ο απολογισμός ήταν άσχημος. Μόνο η Τσβόλε κέρδισε, γιατί στη Σουηδία, προφανώς οι ομάδες δεν θέλουν να βγουν στην Ευρώπη. Η ΑΙΚ, ηττήθηκε με 1-0 στο ντέρμπι από τη Γκέτεμποργκ. Δεν κατάφερε να ισοφαρίσει για να περάσει το Χ2 & over 1,5. Το ίδιο ποντάρισμα, είχαμε κάνει και στην αναμέτρηση Σίριους – Κάλμαρ. Εδώ πέρασε το Χ2, αλλά με 0-0.

Η Μπεσίκτας τέλος, κατάφερε – γιατί περί κατορθώματος πρόκειται – να προηγηθεί μόλις στο πρώτο λεπτό, αλλά είδε τους γηπεδούχους να γυρίζουν το ματς.

Ντιναμό Ζάγκρεπ – Μίλαν προγνωστικά

Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Μπορεί να ισοβαθμούν στην 3η θέση, με τέσσερις βαθμούς, ωστόσο βρίσκονται σε έναν όμιλο, που όλα είναι ανοιχτά. Η Σάλτσμπουργκ έχει έξι, η Τσέλσι επτά και οι δύο αυτές ομάδες θα αναμετρηθούν στην Αυστρία.

Εύκολα γίνεται αντιληπτό, ότι και οι τέσσερις, έχουν ελπίδες πρόκρισης, με τους Κροάτες να έχουν την πιο δύσκολη αποστολή, αφού υποδέχονται σήμερα τη Μίλαν και την τελευταία αγωνιστική θα πάνε στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσουν τη Τσέλσι.

Ακόμα και η 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ είναι δύσκολη για αυτούς, μιας και στο παιχνίδι στην Ιταλία, είχαν ηττηθεί με 3-1.

Θα ποντάρω στην ποιότητα και την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Ιταλοί. Μετρούν τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, στο Τσάμπιονς Λιγκ, μιας και έχουν ηττηθεί τόσο από την Σάλτσμπουργκ, όσο και από την Τσέλσι.

Το «διπλό», το συναντάμε στο 1,80.

➡️ Καθημερινά τα προγνωστικά στοιχήματος του Ηρακλή Αντύπα και στο betsson app

Μπενφίκα – Γιουβέντους προγνωστικά

Αν και γενικά τις αριές φανέλες, δύσκολα τις κοντράρω, δεν θέλω σήμερα η Γιουβέντους να θυμηθεί το καλό της πρόσωπο και να κερδίσει μέσα στην Πορτογαλία στο Μπενφίκα – Γιουβέντους.

Η Μπενφίκα, ισοβαθμεί στην 1η θέση, μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν. Έχουν από οκτώ βαθμούς, με την Γιουβέντους και την Μακάμπι Χάιφα να είναι στους τρεις. Δύσκολα θα σπάσει το δίδυμο της κορυφής, αφού  και δύο νίκες να κάνουν οι Ιταλοί, οι πρωτοπόροι έχουν παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα…

Ο «άσος» για την Μπενφίκα, που πηγαίνει τρένο και βαδίζει από επιτυχία σε επιτυχία σε απόδοση 2,07 είναι καλός. Ωστόσο, επειδή και η ισοπαλία δεν είναι τραγικό αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους, θα πάρω το 1Χ σε συνδυασμό με το over 1,5 σε απόδοση 1,70.

Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά

Αν και με τρώει το χέρι μου να ποντάρω στη Ρεάλ, μιας και δεν τη συναντάμε συχνά σε αποδόσεις, μεγαλύτερες του 2,50. Ωστόσο επειδή, ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και ην πρώτη θέση θα ακολουθήσω διαφορετικό ποντάρισμα.

Η Ρεάλ ακόμα και να χάσει σήμερα, θα διατηρηθεί στην 1η θέση και την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί την Σέλτικ… Σίγουρα πάντως, δεν θέλει να χάσει το αήττητο στη φετινή σεζόν. Σε 16 συνολικά παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, δεν έχει φύγει με σκυμμένο το κεφάλι.

Οι Γερμανοί από την πλευρά τους θέλουν τη νίκη στη μάχη που δίνουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά δεν πάει εύκολα το χέρι στη νίκη τους, Θα πάρω το over 2,5 σε απόδοση 1,70.

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ