Σιμεόνε: «Συνηθισμένοι να είμαστε με την πλάτη στον τοίχο»

Σιμεόνε: «Συνηθισμένοι να είμαστε με την πλάτη στον τοίχο»

Σε γνώριμη κατάσταση βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε ενόψει της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν.

Αναγκασμένη να κερδίσει αύριο (26/10, 22:00) τη Λεβερκούζεν για να ελπίζει να παραμείνει στην κούρσα για τα νοκ άουτ του Champions League, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει «συνηθίσει» να έχει την πλάτη στον τοίχο, είπε σήμερα ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

«Οι παίκτες είναι συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους αγώνες. Δεν είναι τόσο διαφορετικό από αυτό που βιώνουμε συνέχεια στη La Liga ή την Ευρώπη. Έχουμε πάντα την υποχρέωση να κερδίζουμε», είπε ο Αργεντινός προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Διαβάστε επίσης: Εντρίκ Φελίπε Μορέιρα ντε Σόουζα: Ο 16χρονος σταρ της Παλμέιρας που έχει «τρελάνει» την Ευρώπη (vids)

Ο αγώνας μεταξύ Μπριζ και Πόρτο νωρίτερα (19:45) θα μπορούσε να δώσει στους Ισπανούς σημάδια για το μέλλον τους ακόμη και πριν ξεκινήσει ο αγώνας τους. «Πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Επομένως, ό,τι και να συμβεί στο παιχνίδι πριν, δεν θα αλλάξει αυτό που έχουμε ήδη στο μυαλό μας για το παιχνίδι μας. Νιώθω ότι η ομάδα προοδεύει. Μου αρέσει. Ελπίζω να το δείξουμε αύριο», είπε ο Σιμεόνε.

Για τον προπονητή της Μπάγερ, τον Ισπανό Τσάμπι Αλόνσο, ο Σιμεόνε τόνισε: «Ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης, ένας ποδοσφαιριστής τεράστιας κλάσης. Δουλεύει με πολύ ενθουσιασμό και αφοσίωση. Ξέρει πολύ καθαρά πώς θέλει να παίζει η ομάδα του».

«Είναι ένας τελικός. Ένα πολύ σημαντικό ματς. Ξέρουμε ότι όταν πρέπει να ζοριστούμε, όλοι είναι πιο συγκεντρωμένοι, όλοι δίνουν τα πάντα. Ελπίζω να πάει καλά», πρόσθεσε ο Γιανίκ Καράσκο στη συνέντευξη Τύπου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ