Παρί Σεν Ζερμέν: Αγωνία για Νεϊμάρ, αποχώρησε με φορείο (vid)

Παρί Σεν Ζερμέν: Αγωνία για Νεϊμάρ, αποχώρησε με φορείο (vid)

«Συναγερμός» στην Παρί Σεν Ζερμέν ενόψει Μπάγερν Μονάχου, καθώς ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση των Παριζιάνων με τη Λιλ και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει τη Λιλ για τη Ligue 1, με τον Νεϊμάρ να πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, έχοντας μοιράσει την ασίστ στον Κιλιάν Εμπαπέ στο 12ο λεπτό για το 1-0 και πετυχαίνοντας το 2-0 πέντε λεπτά αργότερα.

Ο Βραζιλιάνος σταρ ωστόσο στάθηκε άτυχος, καθώς με την έναρξη του δεύτερου μέρους της αναμέτρησης προσγειώθηκε άτσαλα στο έδαφος και φάνηκε να γυρίζει τον αστράγαλό του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει στο ματς. Το ιατρικό επιτελείο των Παριζιάνων του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο.

Διαβάστε επίσης: Καθαρό 4-2-3-1 με Φορτούνη και δύο εξτρέμ ο Ολυμπιακός στη Λαμία – Εκτός Μπιέλ, μέσα Κανός, Γκάρι

Η αγωνία στο στρατόπεδο της Παρί είναι μεγάλη για το μέγεθος του τραυματισμού του Νεϊμάρ, αφού φάνηκε να πονάει αρκετά και μένει να φανεί σε τι κατάσταση θα βρίσκεται για την κρίσιμη ρεβάνς με την Μπάγερν Μονάχου για τους «16» του Champions League, που είναι προγραμματισμένη για της 8 Μαρτίου.

Δείτε τη στιγμή του τραυματισμού του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ