Έπος: Οπαδοί της Ίντερ και της Πόρτο τραγουδούν μαζί το όνομα του Μουρίνιο (vid)

Έπος: Οπαδοί της Ίντερ και της Πόρτο τραγουδούν μαζί το όνομα του Μουρίνιο (vid)

Οι οπαδοί της Ίντερ και της Πόρτο ενώθηκαν για λίγο πριν την αναμέτρηση των ομάδων τους για το Champions League, τραγουδώντας μαζί στο μετρό το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι με διαφορά μια από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια. Το «σημάδι» που έχει αφήσει ο «Special One» είναι ανεξίτηλο, όχι μόνο στις ομάδες που έχει προπονήσει αλλά σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα.

Στη χθεσινή αναμέτρηση της Ίντερ με την Πόρτο για τη φάση των «16» του Champions League, συνέβη ένα περιστατικό που αποδεικνύει ακριβώς την αγάπη των φιλάθλων των ομάδων στις οποίες έχει καθίσει στην άκρη του πάγκο τους ο Πορτογάλος, προς το πρόσωπό του. Ο Μουρίνιο συνδέει τις δύο ομάδες με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας τους, καθώς ήταν εκείνος που τις οδήγησε στην κατάκτηση του Champions League, τη σεζόν 2003/04 με την Πόρτο, ενώ με την Ίντερ τη σεζόν 2009/10.

Διαβάστε επίσης: Το «βαρόμετρο» του Ολυμπιακού: Ο ρόλος-κλειδί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Λίγη ώρα λοιπόν πριν τη χθεσινή (22/02) μονομαχία των δύο ομάδων στην Ιταλία για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, οι οπαδοί των δύο ομάδων συναντήθηκαν στο μετρό του Μιλάνο και ένωσαν τις φωνές τους για να τραγουδήσουν το όνομα του Μουρίνιο, στέλνοντας έτσι ένα πολύ όμορφο μήνυμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ