Ίντερ: Ψάχνει το «μπαμ» με επιστροφή Μουρίνιο

Ίντερ: Ψάχνει το «μπαμ» με επιστροφή Μουρίνιο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία, η Ίντερ σκέφτεται την επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στο Μιλάνο, την ώρα που το μέλλον του Πορτογάλου στη Ρόμα μοιάζει αβέβαιο.

Δημοσίευμα «βόμβα» από την Ιταλία έρχεται να μπλέξει το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο ξανά με τον πάγκο της Ίντερ.

Η ιστοσελίδα «sportmediaset» που εδρεύει στο Μιλάνο και ασχολείται με το ρεπορτάζ των Μίλαν και Ίντερ αναφέρει πως οι «νερατζούρι» κάνουν σκέψεις το τελευταίο διάστημα για το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Πορτογάλος τεχνικός στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Τι ζήτησε ο Λάσο από τον Γιαννακόπουλο και τι λένε οι ατζέντηδες για το νέο μπάτζετ

Ο Μουρίνιο έχει συζητήσει με τη Ρόμα το μέλλον του και έχει ζητήσει διευκρινήσεις από τη διοίκηση της ομάδας για την επόμενη σεζόν όσον αφορά το μπάτζετ που θα έχει στη διάθεσή του και τους στόχους και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι απαντήσεις που έχει λάβει δεν τον έχουν ικανοποιήσει ιδιαίτερα, με τον ίδιο να κάνει πλέον δεύτερες σκέψεις για την παραμονή του στους «τζιαλορόσι».

Η Ίντερ παρακολουθεί τις εξελίξεις και δεν αποκλείεται να κινηθεί για την περίπτωσή του, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο το τι θα γίνει με τον Σιμόνε Ιντζάγκι ο οποίος μέχρι στιγμής συνεχίζει να βρίσκεται στον πάγκο των «νερατζούρι».

Όσον αφορά τον Μουρίνιο πάντως, δεν είναι μόνο η Ίντερ εκείνη που τον έχει εντάξει στα «ραντάρ» της, καθώς το όνομα του 60χρονου τεχνικού έχει συνδεθεί το τελευταίο διάστημα και με την εθνική Βραζιλίας, αλλά και με άλλους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και πιο πρόσφατα η Παρί Σεν Ζερμέν.

Όλα θα εξαρτηθούν από τις συζητήσεις του Μουρίνιο με τη διοίκηση της Ρόμα αλλά και με την παρουσία του Ιντζάγκι στον πάγκο της Ίντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ