«Αν συνεχίσει έτσι ο Χάαλαντ, θα έχει πρόβλημα»

«Αν συνεχίσει έτσι ο Χάαλαντ, θα έχει πρόβλημα»

Μια δήλωση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον έκανε ο Πεπ Γκουαρδιόλα για τον παίκτη του στη Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, που είναι το ο πιο… καυτός στράικερ στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή.

Ο Χάαλαντ είναι πραγματικά ασταμάτητος τη φετινή σεζόν, την πρώτη του σε ομάδα της Premier League, έχοντας ήδη 42 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Το τελευταίο διάστημα όμως προκαλεί… τρόμο έχοντας σε δύο ματς 8 γκολ.

Πέντε στην εξάρα της Σίτι επί της Λειψίας για το Champions League και άλλα τρία κόντρα στην Μπέρνλι, στο 6-0 των Πολιτών για το FA Cup.Μετά το ματς αυτό ο Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε δηλώσεις και όταν ερωτήθηκε για τον Χάαλαντ είπε μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη για τον 22χρονο Νορβηγό:

Διαβάστε επίσης: Οι σκέψεις του Μίτσελ για την επικίνδυνη αποστολή του Ολυμπιακού στον Βόλο

«Το είπα στην αρχή, αυτός ο τύπος έχει ένα πρόβλημα. Θα υπάρξει πρόβλημα στο μέλλον. Όλοι περιμένουν από αυτόν να σκοράρει 3 γκολ ή 4 γκολ σε κάθε παιχνίδι, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Αλλά όταν συμβαίνει αυτό, δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα.

Είναι τόσο θετικός και αισιόδοξος στην ζωή του. Και όταν συμβαίνει αυτό, μπορούν να συμβούν θετικά πράγματα. Δεν παραπονιέται ποτέ, παρακολουθεί πάντα την απόδοσή του. Όσο η ομάδα είναι καλή και ανταποκρίνεται, θα συνεχίζει να σκοράρει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ