Σοκ στη Μίλαν με Μπενασέρ, εκτός για 3-4 μήνες

Σοκ στη Μίλαν με Μπενασέρ, εκτός για 3-4 μήνες

Άσχημα τα νέα στο στρατόπεδο της Μίλαν με τον Ισμαέλ Μπεναδέρ, ο οποίος τρυματίστηλκε στο πρώτο ημίχρονο του ημιτελικού του Champions League με την Ίντερ και θα μείνει εκτός δράσης για 3 με 4 μήνες.

Σε αρθροσκόπηση θα υποβληθεί ο Ισμαέλ Μπενασέρ και θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για διάστημα 3-4 μηνών, κινδυνεύοντας να χάσει και την έναρξη της νέας σεζόν 2023/24, καθώς ο παίκτης της Μίλαν αποχώρισε τραυματίας από τον ημιτελικό του Champions League με την Ίντερ.

«Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα το πρωί έδειξαν τραυματισμό στο χόνδρο του πλάγιου μηριαίου κονδύλου του δεξιού γόνατος. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε αρθροσκοπική επέμβαση», ανέφερε η Μίλαν σε ανακοίνωσή της για τον 25χρονο Αλγερινό διεθνή μέσο.

Διαβάστε επίσης: Η περίπτωση Φαριόλι, η παρουσία στο ντέρμπι, η συζήτηση και η επιλογή του Ολυμπιακού

Ο Μπενασέρ τραυματίστηκε στη χθεσινή πρώτη ημιτελική ανάμεσα στο Champions League, μεταξύ Μίλαν και Ιντερ (0-2) και έγινε αλλαγή (17’) δίνοντας τη θέση του στο Ζούνιορ Μεσίας. Ο Μπενασέρ την τρέχουσα σεζόν μέτρησε 40 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκόραρε τρία γκολ και μοίρασε δυο ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ