Έξαλλοι με τη διαιτησία Μπόατενγκ και Βιδάλ : «Πέναλτι, σ@@@ά!» (pic)

Έξαλλοι με τη διαιτησία Μπόατενγκ και Βιδάλ : «Πέναλτι, σ@@@ά!» (pic)

Οι Τζερόμ Μπόατενγκ και Αρτούρο Βιδάλ ξέσπασαν μέσω social media εναντίον των αποφάσεων του διαιτητή Τσιουνέιτ Τσακίρ για το πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ της Μπάγερν στο παιχνίδι με τη Ρεάλ.

Η Μπάγερν Μονάχου αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Βαυαρούς να διαμαρτύρονται για μια φάση στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όπου δεν τους δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Μαρσέλο εντός περιοχής.

Οι Τζερόμ Μπόατενγκ και Αρτούρο Βιδάλ που ήταν απόντες από τη ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League λόγω τραυματισμού ξέσπασαν μέσω social media για τις εν λόγω φάσεις.

«Ακόμα μία φορά. Πέναλτι, σ@@@ά» έγραψε σε instagram story του ο Βιδάλ έχοντας σε φωτογραφία τη φάση του χεριού του Μαρσέλο, ενώ μετά τέλος του αγώνα ανέβασε νέο story με τους παίκτες της Ρεάλ να πανηγυρίζουν την πρόκριση στον τελικό και έγραψε «Ποντίκια».

Σε πιο ήπιο τόνο τα παράπονα του Μπόατενγκ, ο οποίος  σε στοπ καρέ της φάσης του χεριού, έγραψε στο twitter του: «Αυτό δεν είναι πέναλτι; Έλα τώρα…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ