Ζανγκ: «Έχουμε την ποιότητα να κερδίσουμε την Μάντσεστερ Σίτι»

Ζανγκ: «Έχουμε την ποιότητα να κερδίσουμε την Μάντσεστερ Σίτι»

Ο πρόεδρος της Ίντερ τόνισε με δηλώσεις του πως δεν πρέπει να θεωρηθεί έκπληξη αν οι «νερατζούρι» κατακτήσουν το Champions League.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ, οι Μιλανέζοι μπορούν να κατακτήσουν το Champions League. Ο πρόεδρος των «νερατζούρι» σε συνέντευξή που παραχώρησε στην «Gazzetta dello Sport» λίγο πριν το μεγάλο τελικό τόνισε πως η ομάδα του δε φοβάται ισχυρότερους αντιπάλους και μάλιστα τα πηγαίνει εξαιρετικά απέναντί τους.

Διαβάστε επίσης: Μουζακίτης-Κωστούλας: Τα wonderkids του Θρύλου

«Κανένας φόβος για τη Μάντσεστερ Σίτι, έχουμε την ποιότητα για να τους νικήσουμε.

Το Champions League δεν είναι ένα απίθανο όνειρο.

Σέβομαι πολύ την Σίτι, που είναι μία θαυμάσια ομάδα αλλά μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτά τα χρόνια, όσο πιο δυνατό ήταν το όνομα του αντιπάλου που βρίσκαμε μπροστά μας, τόσο καλύτερα συμπεριφερθήκαμε.

Η Ίντερ τα πάει καλά απέναντι σε ισχυρές ομάδες, απέναντι σε θεωρητικά πιο εύκολους αντιπάλους χάσαμε βαθμούς», είπε αρχικά ο πρόεδρος της Ίντερ και συνέχισε:

«Έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές πώς θα είναι να κατακτήσω ένα Champions League. Αλλά και μόνο να το ονειρευόμαστε, έμοιαζε κάποτε με κάτι το απίθανο. Τώρα που είμαστε στον τελικό έχουμε όλοι τεράστια επιθυμία να κατακτήσουμε το τρόπαιο.

Είμαστε ενωμένοι, όπως είπε ο Ιντζάγκι δεν έχουμε φόβο, υπάρχει μόνο μεγάλη αδημονία. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας», ήταν τα λόγια του Στίβεν Ζανγκ πριν τη μεγάλη «μάχη» με τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ