ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΙΝΤΕΡ Live Streaming

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΙΝΤΕΡ Live Streaming

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΙΝΤΕΡ Live Streaming

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΙΝΤΕΡ Live Streaming: Ο μεγάλος τελικός του Champions League επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη μετά τη σεζόν 2004-2005, φιλοξενώντας και πάλι μια αγγλική και μια ιταλική ομάδα, στον τελικό. Τότε, ήταν οι Λίβερπουλ και Μίλαν, που μας χάρισαν έναν από τους πιο δραματικούς τελικούς στην ιστορία του θεσμού, αφού το 3-0 με το οποίο προηγούνταν η Μίλαν στο ημίχρονο, έγινε 3-3 μέχρι το 61ο λεπτό. Τίποτα δεν άλλαξε στην παράταση, με την αγγλική ομάδα να κατακτά την κούπα στα πέναλτι, έχοντας ως ήρωα τον κίπερ Ντούντεκ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΙΝΤΕΡ Champions League: Η Μάντσεστερ Σίτι σπάει όλα τα ρεκόρ. Φέτος, έχει κατακτήσει σχεδόν τα πάντα. Μόνο το Λιγκ Καπ Αγγλίας δεν μπόρεσε να κατακτήσει, κάτι που έκανε με την Premier League, προσπερνώντας την Άρσεναλ και τερματίζοντας τη σεζόν με ρεκόρ 28-5-5. Πριν από μία εβδομάδα σήκωσε και το τρόπαιο του Κυπέλλου Αγγλίας, νικώντας την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ (2-1), με δύο γκολ του Γκουντογκάν. Στόχος το treble, αφού ειδικά το τρόπαιο του Champions League είναι αυτό που θέλει όσο τίποτα άλλο. Είναι και ο μοναδικός τίτλος που δεν έχει κατακτήσει στα χρόνια της ποδοσφαιρικής ηγεμονίας της, με τον Γκουαρδιόλα στον πάγκο. Με εκείνον στον πάγκο, είχε χάσει την κούπα πρόπερσι (2021) στον τελικό με την Τσέλσι (0-1), ενώ πέρυσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, όπου γνώρισε δραματικό αποκλεισμό από τη –μετέπειτα- Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης. Με τον Νορβηγό παικταρά Χάαλαντ να έχει φτάσει τα 52 γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (10/12 στο Champions League), η Σίτι απέκλεισε τις Λειψία, Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης, φτάνοντας μέχρι τον μεγάλο τελικό. Το έκανε να… φαίνεται εύκολο, στόχος απόψε φυσικά είναι να το σηκώσει κιόλας!

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΙΝΤΕΡ Champions League τελικός: Η Ίντερ είναι η μία από τις τρεις ιταλικές ομάδες που φτάνουν σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης φέτος, μετά τις Ρόμα και Φιορεντίνα, που έχασαν τα τρόπαια των Europa και Conference League, από τις Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ, αντίστοιχα. Διεκδικεί τον 7ο ευρωπαϊκό τίτλο της, μετά τα τρία Κύπελλα UEFA (1991, 1994, 1998) και τα τρία Champions League – Κύπελλα Πρωταθλητριών (1964, 1965, 2010). Τελευταία κατάκτηση το τροπαίου με τον Μουρίνιο στον πάγκο και ήρωα τον Μιλίτο που είχε πετύχει και τα δύο γκολ (2-0) κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, τη σεζόν 2009-10. Η ιταλική ομάδα έφτασε μέχρι εδώ, αποκλείοντας δύο πορτογαλικές ομάδες (Πόρτο, Μπενφίκα), πριν στις νοκ-άουτ φάσεις, πριν αποκλείσει και τη συμπολίτισσα Μίλαν (3-0 συν.), στα ημιτελικά. Στο πρωτάθλημα Ιταλίας, ερχόμενη από 11 νίκες στα 12 τελευταία ματς, με τελευταία απέναντι στην Τορίνο (1-0) στο φινάλε της Serie A, τερμάτισε στην 3η θέση πίσω από τη Λάτσιο και θα παίξει και του χρόνου στο Champions League. Κατέκτησε και το Κύπελλο Ιταλίας, στον τελικό με τη Φιορεντίνα (2-1), χάρη σε δύο γκολ του Λαουτάρο Μαρττίνες.

Ο τελικός Champions League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ είναι προγραμματισμένος για τις 22:00 του Σαββάτου.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΙΝΤΕΡ Live Streaming Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ