H καλύτερη 11αδα και οι κορυφαίοι παίκτες της φετινής σεζόν στο Champions League (pics)

H καλύτερη 11αδα και οι κορυφαίοι παίκτες της φετινής σεζόν στο Champions League (pics)

Η UEFA έδωσε στη δημοσιότητα την καλύτερη 11αδα αλλά και τους κορυφαίους παίκτες της χρονιάς στο Champions League το οποίο κατέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι.

Το βράδυ του Σαββάτου (10/6) ολοκληρώθηκε ακόμη μία χρονιά στο Champions League, με τη Μάντσεστερ Σίτι να νικά την Ίντερ με σκορ 1-0 στον μεγάλο τελικό της Κωνσταντινούπολης, κατακτώντας έτσι το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της.

Στον απόηχο της επικράτησης των «πολιτών» η UEFA φρόντισε να δώσει στη δημοσιότητα τα βραβεία της σεζόν, όπως είναι η κορυφαία ενδεκάδα, ο πολυτιμότερος παίκτης, αλλά και ο καλύτερος νέος παίκτης.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα βλέπουμε πως τα 7/11 αυτής αποτελούνται από παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ υπάρχουν δύο από τη φιναλίστ, Ίντερ, και άλλοι τόσοι από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η κορυφαία 11αδα: Κουρτουά (Ρεάλ Μαδρίτης) – Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι), Ντίας (Μάντσεστερ Σίτι), Μπαστόνι (Ίντερ), Ντιμάρκο (Ίντερ) – Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι), Ρόδρι (Μάντσεστερ Σίτι), Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι) – Μπεράρντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Χάαλαντ (Μάντσεστερ Σίτι), Βινίσιους (Ρεάλ Μαδρίτης).

Παράλληλα, γνωστό έγινε και το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της σεζόν που είναι ο σκόρερ του μεγάλου τελικού, Ρόδρι, ο οποίος χάρισε ουσιαστικά το τρόπαιο στην ομάδα του. Ακόμη, κορυφαίους νέος παίκτης αναδείχθηκε ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια της Νάπολι, που πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό τουρνουά με τους Παρτενοπέι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ