Κίνδυνος να μείνει εκτός για 2-3 μήνες ο Ντε Μπρόινε

Κίνδυνος να μείνει εκτός για 2-3 μήνες ο Ντε Μπρόινε

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ταλαιπωρήθηκε εδώ και καιρό από θλάσεις όπως αποκάλυψε μετά τον τελικό του Champions League στον οποίο έγινε αναγκαστική αλλαγή και κινδυνεύει να μείνει εκτός δράσης για 2 με 3 μήνες.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν η θριαμβεύτρια του χθεσινού μεγάλου τελικού του Champions League, νικώντας την Ίντερ με 1-0 χάρη στο γκολ του Ρόντρι, παρά το γεγονός ότι πολύ νωρίς στο ματς έχασε τον Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Ο Βέλγος αστέρας ήταν ο άτυχος της βραδιάς, καθώς μόλις στο 35ο λεπτό έγινα αναγκαστική αλλαγή από τον Πεπ Γκουαρντιόλα εξαιτίας ενός μυϊκού τραυματισμού, ο οποίος αναμένεται να τον κρατήσει μακριά από την αγωνιστική δράση για περίπου τρεις μήνες. Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε αργότερα ότι τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε θλάσεις και έδινε «μάχη» για να βοηθάει την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Στο μυαλό του Μπαρτζώκα: Τι σκέφτεται για Βεζένκοφ…

«Προσπάθησα να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Ήθελα να είμαι διαθέσιμος. Κάποιες φορές είναι δύσκολο, αλλά θέλω να είμαι σε θέση να παίζω», τόνισε ο Ντε Μπρόινε, που σύμφωνα με την Telegraph αντιμετώπιζε πρόβλημα εδώ και δύο μήνες, αλλά κρατιόταν μυστικό στις τάξεις της ομάδας.

«Αυτή την εβδομάδα ένιωθα καλά, αλλά μου είχαν πει πως υπήρχε ρίσκο στη συμμετοχή του. Σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι όμως, παίρνεις το ρίσκο να παίξεις. Τους τελευταίους δύο μήνες είχα αρκετές μικρές θλάσεις. Στον τελικό έπαθα μεγάλη. Έδωσα τα πάντα για την ομάδα και όλοι το γνωρίζουν. Είναι κρίμα που για μένα τελείωσε έτσι ο αγώνας, αλλά όταν κερδίζεις το Champions League όλα είναι καλά».

Ο Ντε Μπρόινε θα βγάλει μαγνητική και θα χάσει σίγουρα τα προκριματικά του Euro με Αυστρία και Εσθονία, ίσως και τις πρώτες υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ