Η λίστα για τα ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ντνίπρο

Η λίστα για τα ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ντνίπρο

Ο Παναθηναϊκός κοινοποίησε τη λίστα των παικτών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ματς κόντρα στην Ντνίπρο, με τους Ζέκα, Αϊτόρ, Τσέριν και Γκάνεα να απουσιάζουν.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία για τα πρώτα δύο επίσημα ματς της σεζόν. Στις 25/7 και ώρα 21:00, αντιμετωπίζει την Ντνίπρο εκτός έδρας για τον 2ο γύρο των προκριματικών του Champions League, με το δεύτερο ματς να είναι κανονισμένο στη Λεωφόρο μια εβδομάδα αργότερα (1/8 και ώρα 20:30).

Ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε στην UEFA τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα δύο ματς αυτά, με πέραν του Γκάνεα, να μένουν εκτός οι Αϊτόρ, Ζέκα και Τσέριν σύμφωνα με την απόφαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Διαβάστε επίσης: ΜακΚόλουμ για Σλούκα: «Πρέπει να δείξει κατανόηση, δεν είναι ότι δεν τον σέβονται»

Ζέκα και Αϊτόρ προέρχονται από μακροχρόνια απουσία λόγω σοβαρών τραυματισμών και δεν είναι στην επιθυμητή κατάσταση ακόμα, ενώ ο Σλοβένος Άνταμ Τσέριν ταλαιπωρείται εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες από ένα οστικό οίδημα που δεν λέει να υποχωρήσει.

Η λίστα που υποβλήθηκε αφορά αποκλειστικά τα δύο ματς κόντρα στην Ντνίπρο, κάτι που σημαίνει πως οποιαδήποτε νέα προσθήκη θα μπορεί να προστεθεί στην πορεία στη λίστα των πράσινων, ενώ ο Γιοβάνοβιτς έχει το δικαίωμα δύο αλλαγών μέχρι και μια ημέρα πριν το πρώτο ματς, τη Δευτέρα 24/7.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ