Σπόραρ: «Μπορούμε να τα πάμε καλύτερα και να γίνουμε ακόμα πιο δημιουργικοί»

Σπόραρ: «Μπορούμε να τα πάμε καλύτερα και να γίνουμε ακόμα πιο δημιουργικοί»

Πολλά περιθώρια βελτίωσης έχει ακόμα ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Αντράζ Σπόραρ.

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ντνίπρο και για τα περιθώρια βελτίωσης που, όπως τόνισε, έχει η ομάδα του, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά το μεγάλο διπλό στο Κόζιτσε ο Αντράζ Σπόραρ.

Διαβάστε επίσης: Σερβέτ – Γκενκ 1-1: Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

Όσα είπε ο Σπόραρ:

Για την πολύ σημαντική νίκη: «Σκοράραμε με την πρώτη προσπάθεια. Επικυρώσαμε στο δεύτερο μέρος τη νίκη, ήμασταν καλύτεροι και το αξίζαμε».

Για το αν ο Παναθηναϊκός με τις προσθήκες έχει γίνει πιο δημιουργικός και αν ο ίδιος έχει γίνει πιο επιδραστικός λόγω των μεταγραφών μεσοεπιθετικά: «Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας. Χρειαζόμαστε βελτίωση. Οι νέοι παίκτες βοηθάνε, αλλά χρειαζόμαστε συντονισμό, να έχουμε περισσότερους αγώνες στα πόδια μας. Όλη η επιθετική γραμμή πρέπει να δουλέψει. Πρέπει να συνδυαστούμε καλύτερα και πιστεύω πως μπορούμε να τα πάμε καλύτερα και να γίνουμε πιο δημιουργικοί».

Για το αν έχει κριθεί η πρόκριση: «Συμφωνώ απόλυτα με τον προπονητή μας. Έχουμε βέβαια αβαντάζ δύο τερμάτων, αλλά μένουν 90 λεπτά παιχνιδιού. Πρέπει να συνεχίσουμε να κυνηγάμε τη νίκη, σε μια γεμάτη Λεωφόρο. Αν ήταν 0-3 θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Πρέπει να νικήσουμε και στην Αθήνα. Αν παίξουμε όπως σήμερα θα πάμε στη Μασσαλία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ