Γιοβάνοβιτς: «Είμαι ικανοποιημένος από όλους – Δεν έχουμε προκριθεί ακόμη» (vid)

Γιοβάνοβιτς: «Είμαι ικανοποιημένος από όλους – Δεν έχουμε προκριθεί ακόμη» (vid)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε από τον Παναθηναϊκό, αλλά τόνισε πως δεν πιστεύει ότι η πρόκριση έχει τελειώσει.

Ικανοποιημένος μεν, συγκρατημένος δε! Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εμφανίστηκε χαρούμενος στην κάμερα της Cosmote TV από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ντνίπρο, ωστόσο τόνισε πως παρά το 3-1 η πρόκριση δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Διαβάστε επίσης: Το άλλο ρόστερ του Ολυμπιακού και τα 25 εκατ. ευρώ στον Ρέντη

Όσα είπε ο Γιοβάνοβιτς:

«Σίγουρα ήταν ένα καλό παιχνίδι, μία καλή εμφάνιση για πρώτο επίσημο παιχνίδι. Ξέραμε τι θέλαμε, ελέγξαμε τον ρυθμό, αυτό που μας βοήθησε είναι πως πετύχαμε γκολ σε κρίσιμες στιγμές και μας έδωσε άνεση στο παιχνίδι μας. Έχουμε καλούς παίκτες με ποιότητα. Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα, ανταποκριθήκαμε σωστά απέναντι σε μία καλή ομάδα, μετά από ένα καλό παιχνίδι πρέπει να είμαστε σοβαροί γιατί κάποια πράγματα στο τέλος μας τιμώρησαν. Είμαι ικανοποιημένος από όλους και θέλω να πιστεύω πως θα παίξουμε το ίδιο καλά και στο επόμενο παιχνίδι.

Δεν πιστεύω πως είμαστε ακόμα σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Είναι προκριματικά Champions League, είναι τεράστιο στοίχημα για μας και χωρίς το εκτός έδρας γκολ στο επίπεδο ομάδων περιμένεις τα πάντα. Εμείς έχουμε κάνει ένα καλό παιχνίδι, πήραμε αποτέλεσμα και στην έδρα μας πρέπει να αποδεικνύουμε κάθε βδομάδα το πόσο έτοιμοι είμαστε. Είναι τεράστια ομάδα ο Παναθηναϊκός, μας βοήθησαν πάρα πολύ και πρέπει να είμαστε και στη συνέχεια καλοί και να τους ικανοποιήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ