ΑΕΚ: Αστέρι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ παίζει με την «Ένωση» και μετά μοσχοπουλιέται

ΑΕΚ: Αστέρι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ παίζει με την «Ένωση» και μετά μοσχοπουλιέται

Αρκετοί παίκτες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχουν ζήτηση, όμως οι Κροάτες θέλουν να τους χάσουν μετά τα παιχνίδια με την ΑΕΚ, με χαρακτηριστική την περίπτωση του Ιβάνουσετς.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, μετά το 4-0 κόντρα στην Αστάνα στο πρώτο παιχνίδι και πλέον προετοιμάζεται για τα παιχνίδια με την ΑΕΚ.

Αρκετοί παίκτες των πρωταθλητών Κροατίας έχουν ζήτηση από ομάδες του εξωτερικού, με χαρακτηριστική την περίπτωση του Λούκα Ιβάνουσετς, ο οποίος απασχολεί την Φέγενορντ.

Διαβάστε επίσης: Οι δύο ανταλλαγές που περιμένουν στο NBA, Μίχαϊλιουκ και Ναν

Η Ντιναμό προσπαθεί να τον κρατήσει για τα παιχνίδια κόντρα στην ΑΕΚ και στη συνέχεια να τον πουλήσει στους Ολλανδούς, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για μία συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ύψους 8,5 εκατ. ευρώ.

Ο 24χρονος από την ομάδα του Ζάγκρεμπ, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης απέναντι με την Αστάνα, σημειώνοντας χατ-τρικ μέσα σε 15 λεπτά και ουσιαστικά σφράγισε την πρόκριση στον τρίτο γύρο.

Φέτος σε 4 παιχνίδια, έχει ήδη 4 γκολ και 1 ασίστ, ενώ πέρυσι τελείωσε τη σεζόν με 13 γκολ και 5 ασίστ σε 47 εμφανίσεις.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ