Μπαλέρντι: «Κάποιες κίτρινες μας καταδίκασαν στο α’ μέρος»

Μπαλέρντι: «Κάποιες κίτρινες μας καταδίκασαν στο α’ μέρος»

Την διαιτησία του ρουμάνου διαιτητή Ίστβαν Κόβατς σχολιάσε στις δηλώσεις του, ο κεντρικός αμυντικός της Μαρσέιγ, Λεονάρντο Μπαλέρντι.

Η Μαρσέιγ αποχώρησε ηττημένη (1-0) από τον αγωνιστικό χώρο του «Απόστολος Νικολαϊδης» απέναντι στον Παναθηναϊκό στο πρώτο σκέλος του ζευγαριού για τον γ’ προκριματικό γύρω του UEFA Champions League.

Σε δηλώσεις του, ο Μπαλέρντι μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στη διατησία του ρουμάνου ρέφερι, Κόβατς και συγκεκριμένα στις κίτρινες κάρτες που έδειξε σε συμπαίκτες του στο πρώτο ημίχρονο.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ 1-0: Το πίστεψε, το πήρε και πάει για την πρόκριση στη Μασσαλία

Μία από αυτές τις κάρτες «άνηκε» και στον Κοντογμπιά που την δέχτηκε στο πρώτο λεπτό που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 65’.

«Κάποιες κίτρινες μας καταδίκασαν στο α’ μέρος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός και συμπλήρωσε. «Ήταν πολύ δύσκολο να παίξουμε με αριθμητικό μειονέκτημα να το χειριστούμε όλο αυτό. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και να ψάξουμε ένα γκολ μπροστά. Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό ματς πρωταθλήματος και στη ρεβάνς με τον κόσμο στο πλευρό μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ανατροπή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ