Γιατί αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο Μάικ Τζέιμς…

Γιατί αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο Μάικ Τζέιμς…

Το «παράδειγμα» του Ολυμπιακού και ο... δρόμος του Παναθηναϊκού.

Ο Μάικ Τζέιμς είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών. Το όνομα του «έπαιξε» στο μεταγραφικό πεδίο για αρκετές ομάδες (ανάμεσα σε αυτές και ο Ολυμπιακός), αλλά όπως φαίνεται, θα παραμείνει στο Πριγκιπάτο.

Ο Αμερικανός γκαρντ επέλεξε να λύσει τη σιωπή του, λέγοντας πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Μετά τις αποκαλύψεις για Ολυμπιακό και Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά και το σχόλιο για τον Κώστα Σλούκα, ο Μάικ Τζέιμς έστειλε και ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης: Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη ο Έλληνας οπαδός μετά το ένταλμα για συμμετοχή στα επεισόδια

Με την ομάδα να φτιάχνεται ακόμα, ο 33χρονος παίκτης συμβούλεψε τους «πρασίνους» να είναι υπομονετικοί. Και κάπου εκεί, αποθέωσε τον Ολυμπιακό για το γεγονός πως έχει διατηρήσει ένα group παικτών τα τελευταία χρόνια.

«Το μήνυμά μου στους οπαδούς θα ήταν «να είστε υπομονετικοί». Πιστεύω ότι οι οπαδοί και ο οργανισμός ξέρουν ότι δεν υπάρχουν πολλά ματς στην EuroLeague, οπότε αν τα πράγματα δεν λειτουργήσουν σωστά από την αρχή μπορεί να προκύψουν μπελάδες», τόνισε ο Αμερικανός μιλώντας στο “Urbonus” podcast της ιστοσελίδας “Basketnews.com”

«Αλλά όταν έχεις μια ολοκαίνουργια ομάδα και την τελευταία 5ετία είχες ομάδες για τις οποίες έλεγες «δεν μου αρέσει αυτό», «δεν μου αρέσει το άλλο», και αποκτάς αδιάκοπα όλο και περισσότερους παίκτες, πρέπει να σταματήσεις να το κάνεις αυτό, να κρατήσεις ένα group παικτών μαζί και να προσπαθήσεις να δεις τι θα γίνει. Έχουν ένα τέλειο παράδειγμα κοντά τους, με τον Ολυμπιακό να κρατά τους ίδιους παίκτες που δουλεύουν μαζί και βρίσκουν λύσεις», υποστήριξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ