Ζέκα: «Μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό κόντρα στην Μπράγκα»

Ζέκα: «Μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό κόντρα στην Μπράγκα»

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε για τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα, για τη Μαρσέιγ, αλλά και για την Κοπεγχάγη.

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Πορτογαλία όπου θα αντιμετωπίσει την Μπράγκα, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Champions League.

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε για τις δύο αναμετρήσεις, για τον αποκλεισμό της Μαρσέιγ, αλλά και για την επιλογή του να αφήσει την Κοπεγχάγη.

Οι δηλώσεις του Κάρλος Ζέκα:

Για την πρόκριση κόντρα στη Μαρσέιγ: «Ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και μια πολύ περίεργη ατμόσφαιρα, ενώ δεν είχαμε και τους οπαδούς μας. Δεχθήκαμε ένα γκολ νωρίς, αλλά ξέραμε ότι, σε οποιαδήποτε στιγμή, σε μια κατάσταση για να βάλουμε γκολ, θα πηγαίναμε σε ισοπαλία και θα ήταν υπέρ μας. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε και τελικά δεχτήκαμε και ένα δεύτερο τέρμα».

Καταφέραμε να τους αντιμετωπίσουμε και να τους αποκλείσουμε. Είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα για μια ομάδα που δεν αγωνιζόταν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για χρόνια. Με έκανε πολύ χαρούμενο να ξέρω ότι βρισκόμαστε ένα βήμα μακριά από την είσοδο στους ομίλους του Chamoions League, αλλά και το ότι θα επιστρέψω στην Πορτογαλία και θα αντιμετωπίσω μια πορτογαλική ομάδα».

Για την Μπράγκα: «Είδα μόνο το παιχνίδι που έχασαν στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος (με τη Φαμαλικάο). Αλλά είναι μια ομάδα που αξίζει ως σύνολο, έχει πολύ καλές μονάδες.

Είναι μια ομάδα που παίζει μαζί για πολύ καιρό και έχει τους αυτοματισμούς της. Δεν αλλάζει πολύ τον τρόπο που αγωνίζεται. Περιμένουμε ένα περίπλοκο παιχνίδι, αλλά έχουμε την αίσθηση ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό στην Μπράγκα».

Για την αποχώρησή του από την Κοπεγχάγη: «Υπήρχαν αρκετοί παράγοντες. Ένας από αυτούς είναι οι τραυματισμοί μου, άλλοι το γεγονός ότι ήμουν στην ομάδα για πολύ καιρό. Εκτός από αυτό, το κλαμπ αποφάσισε να ακολουθήσει έναν άλλον δρόμο και έτσι έκανα και εγώ. Πάντα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό και παρουσιάστηκε η ευκαιρία. Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που μου έδωσε πολλά και μού άνοιξε την πόρτα της Ευρώπης. Πάντα ήθελα να επιστρέψω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ