Τέρζιτς: «Η Ντόρτμουντ έκλεισε στόματα με την πρόκριση»

Τέρζιτς: «Η Ντόρτμουντ έκλεισε στόματα με την πρόκριση»

Ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Έντιν Τέρζιτς, μίλησε μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Μίλαν με 3-1.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έκλεισε τα… στόματα όσων την αμφισβητούσαν, εξασφαλίζοντας την πρόκριση από τον «όμιλο του θανάτου», δήλωσε ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Έντιν Τέρζιτς, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Μίλαν με 3-1.

Στον ίδιο όμιλο μαζί με τις Παρί Σεν Ζερμέν, Νιούκαστλ και Μίλαν, η Ντόρτμουντ άρχισε «στραβά» την εφετινή διοργάνωση του Champions League με μόλις έναν βαθμό στις πρώτες δύο αγωνιστικές, αλλά στην συνέχεια με τρεις διαδοχικές νίκες, εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Η μάχη της… επιβίωσης στο Champions League: Όλα ανοιχτά για Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Σεβίλλη

«Όλοι θυμόμαστε εκείνο το βράδυ μετά την κλήρωση όταν ανέφεραν τον «όμιλο του θανάτου»», είπε ο Τέρζιτς στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Θυμόμαστε επίσης το πρώτο παιχνίδι στο Παρίσι όταν όλοι μας έλεγαν μετά την ήττα ότι τώρα θα είναι δύσκολο. Και μετά το 0-0 εντός έδρας επί της Μίλαν, είπαν, ναι, τώρα τελείωσε. Και μετά πήγαμε στο Μιλάνο ως πρωτοπόροι του ομίλου».

Ο Τέρζιτς είπε ότι τα προβλήματα τραυματισμών έκαναν τα πράγματα δύσκολα ενόψει του αγώνα με τη Μίλαν:
«Δεν το συζητούσαμε έτσι πριν από το παιχνίδι, αλλά παίρναμε ένα μήνυμα σχεδόν κάθε 30 με 60 λεπτά». Ο γιατρός ερχόταν με νέες πληροφορίες, ποιος μπορεί να παίξει, ποιος όχι, ποιος μπορεί να παίξει ένα ημίχρονο και ποιος όχι… δεν ήταν εύκολο και όμως τα παιδιά το πάλεψαν σήμερα».

Οι άλλες τρεις ομάδες συνεχίζουν να διεκδικούν μια θέση για την φάση των «16» την τελευταία αγωνιστική (13 Δεκεμβρίου), με τη Ντόρτμουντ να υποδέχεται την Παρί και τη Μίλαν να επισκέπτεται το Νιούκαστλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ