Τα… άκουσε η γενική διευθύντρια της Σεβίλλης (vid)

Τα… άκουσε η γενική διευθύντρια της Σεβίλλης (vid)

Η Σεβίλλη ηττήθηκε με 3-2 από την Αϊντχόφεν με τη γενική διευθύντρια της ομάδας να δέχεται την οργή των οπάδων.

Η Σεβίλλη δεν κατάφερε για πέμπτο σερί παιχνίδι να κερδίσει με την Αϊντχόφεν να επιστρέφει από το 2-0 και να παίρνει την νίκη μέσα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο γενική διευθύντρια της ομάδας μετά το ματς δέχθηκε την οργή των οπαδών. Ο Καρολίνα Αλές έχει διαπιστώσει ότι ο ισπανικός σύλλογος βρίσκεται σε κρίση και αποδοκιμάστηκε έντονα κατά την αποχώρησή της από το γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: Champions League: Αυτές είναι οι ομάδες που έχουν προκριθεί στους «16»

«Φύγε από εδώ, δεν σε θέλουμε, μας οδηγείς στην καταστροφή», ήταν ένα από τα πολλά που άκουσε και στη συνέχεια με τη βοήθεια της ασφάλειας έφτασε στο αυτοκίνητό της.

Η ίδια απάντησε πως «δεν πρόκειται να με τρομοκρατήσουν», ενώ ο πρόεδρος της Σεβίλλης, Πέπε Κάστρο δήλωσε: «Είμαστε όλοι θυμωμένοι. Όπως νιώθει ο κόσμος, νιώθουμε κι εμείς στη διοίκηση. Όμως πρέπει να ηρεμήσουμε και να δουλέψουμε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντίδρασης».

Η ομάδα της Ανδαλουσίας πλέον βρίσκεται στην 4η θέση στον όμιλό της στο Champions League με μόλις δύο βαθμούς, ενώ στη La Liga είναι 15η με μόλις 12 βαθμούς έχοντας 2 νίκες, 6 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ