Τέρζιτς: «Παίζουμε με την Παρί σε ένα sold out γήπεδο, αυτό είναι όλο το κίνητρο που χρειαζόμαστε»

Τέρζιτς: «Παίζουμε με την Παρί σε ένα sold out γήπεδο, αυτό είναι όλο το κίνητρο που χρειαζόμαστε»

Ο Εντίν Τέρζιτς μίλησε για το κίνητρο της Ντόρτμουντ στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Ντόρτμουντ έχει προκριθεί ήδη στους «16» του Champions League, έχοντας κλείσει τη θέση της νικώντας την Μίλαν με 3-1 στο «Σαν Σίρο» στα τέλη του περασμένου μήνα. Μια ισοπαλία ή μια νίκη αύριο (13/12) απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, θα είναι αρκετή για να της εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου και να αποφύγει κάποιες από τις μεγάλες ομάδες στον επόμενο γύρο.

Η Ντόρτμουντ είναι στην κορυφή με 10 βαθμούς με την Παρί Σεν Ζρμέν τρεις βαθμούς πίσω της, στη δεύτερη θέση. Η Νιούκαστλ στην τρίτη και η Μίλαν στην τέταρτη θέση, έχοντας και οι δύο από πέντε βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Τι ισχύει πλέον με την τιμωρία έδρας του Ολυμπιακού: Πότε θα ανοίξει το «Καραϊσκάκης»

Οι Γάλλοι χρειάζονται μια νίκη για να εξασφαλίσουν μια θέση στη νοκ άουτ φάση, αποτέλεσμα που θα του επέτρεπε επίσης να κατακτήσουν την πρώτη θέση στον όμιλο.

«Παίζουμε εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν σε ένα sold out γήπεδο. Αυτό είναι όλο το κίνητρο που χρειαζόμαστε για να πάμε για μια νίκη», είπε σήμερα (12/12) ο Εντίν Τέρζιτς σε συνέντευξη Τύπου.

«Ξέρουμε τι χαρακτηριστικά έχουν ως ομάδα, αλλά έχουμε δει και τα αμυντικά τους προβλήματα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Εάν είμαστε θαρραλέοι και έχουμε ένα επίπεδο έντασης στο παιχνίδι μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο.»

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχασε και τους δύο αγώνες των ομίλων εκτός έδρας αυτή τη σεζόν, σε Νιούκαστλ και Μιλάνο.

«Στην Παρί Σεν Ζερμέν ξέρουν ότι πρέπει να κερδίσουν εδώ για να εξασφαλίσουν τη θέση τους στον επόμενο γύρο και ξέρουν επίσης ότι θέλουμε να τη κερδίσουμε», είπε ο Τέρζιτς.

Ο προπονητής της Ντόρτμουντ θα κάνει τα σχέδιά του χωρίς τον αποκλεισμένο αρχηγό Εμρέ Τζαν, αλλά μπορεί να υπολογίζει στον Σεμπαστιάν Αλέ: «Ο Αλέ θα επιστρέψει. Δεν έχει προβλήματα», τόνισε ο Τέρζιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ