Ο Λεάο δέχτηκε ρατσιστική επίθεση στο Instagram κι εκείνος έδωσε πληρωμένη απάντηση

Ο Λεάο δέχτηκε ρατσιστική επίθεση στο Instagram κι εκείνος έδωσε πληρωμένη απάντηση

Ο Ραφαέλ Λέαο δέχτηκε ρατσιστική επίθεση στα social media από οπαδό μετά από την ήττα της Μίλαν από την Μόντσα την περασμένη Κυριακή και ο Πορτογάλος φρόντισε να του δώσει αποστομωτική απάντηση

Η ήττα της Μίλαν στην έδρα της Μόντσα (2-4) το βράδυ της Κυριακής, για την 25η αγωνιστική της Serie A, στενοχώρησε τους οπαδούς της, υπήρχαν όμως κάποιοι που ξέφυγαν από τα όριά τους και ξέσπασαν σε ρατσιστικές προσβολές.

Ο λόγος για έναν οργισμένο οπαδό των ροσονέρι, ο οποίος επιτέθηκε ρατσιστικά στον Ράφαελ Λεάο, με τον Πορτογάλο επιθετικό να μην δεν διστάζει να τον βγάλει… στη σέντρα, αποκαλύπτοντας δημόσια τα υβριστικά σχόλια που δέχτηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Διαβάστε επίσης: Ο Γάλλος Κλεμάν Τουρπέν ορίστηκε διαιτητής στο Φερεντσβάρος-Ολυμπιακός

Μίλαν: Ο Λεάο δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από hater στο Instagram και έδωσε πληρωμένη απάντηση

«Δεν μπορώ πια να σε βλέπω, δεν σε αντέχω άλλο. Με εσένα στον αγωνιστικό χώρο, γίνομαι ρατσιστής. Πραγματικά με κάνεις έξαλλο, φύγε όσο πιο γρήγορα γίνεται, εσύ και όσοι σε ακολουθούν», έγραψε ο οργισμένος οπαδός, με τον 24χρονο άσο των Μιλανέζων να ποστάρει το ανάρμοστο μήνυμα και τον βάζει στη θέση του, δίνοντας την εξής απάντηση:

«Δυστυχώς ο κόσμος συνεχίζει να έχει τέτοιου είδους ανθρώπους με μικρό μυαλό…». Λίγη ώρα αργότερα, ήταν η σειρά της Μίλαν να πάρει θέση γι’ αυτό το θλιβερό γεγονός, με τους ροσονέρι να αναφέρουν στον λογαριασμό τους στο Twitter με αφορμή το παραπάνω περιστατικό:

«Ράφα είμαστε μαζί σου. Στη δική μας βάση οπαδών και στον ποδόσφαιρο δεν υπάρχει θέση για τον ρατσισμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ