Σιμεόνε: «Η ομάδα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων»

Σιμεόνε: «Η ομάδα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποθέωσε τον κόσμο και την ομάδα του για την πρόκριση επί της Ίντερ στο Champions League.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League, καθώς ανέτρεψε την ήττα με 1-0 που γνώρισε στο Μιλάνο από την Ιντερ με 1-0. Οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν με 2-1 των «νερατζούρι» και πήραν την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να «αποθεώνει» τους φιλάθλους της ομάδας του.

«Το μόνο που μπορώ να πω στους φιλάθλους μας, είναι ευχαριστώ. Σήμερα (σ.σ. εχθές) η ομάδα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων γιατί έχουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους πίσω μας που μας δίνουν ενέργεια», είπε ο Αργεντινός προπονητής, στην συνέντευξη Τύπου.

Διαβάστε επίσης: Ατλέτικο Μαδρίτης – Ίντερ 2-1, 3-2 πεν.: Αλύγιστοι «ροχιμπλάνκος» έφυγαν για τα προημιτελικά

«Είχαμε ένα σχέδιο και το ακολουθήσαμε. Οι παίκτες δεν σκέφτονταν εάν θα τρέξουν ή όχι, έτρεξαν και αυτό γιατί αυτό το γήπεδο είναι απίστευτο. Η ομάδα κατάφερε να κερδίσει όταν κανείς δεν το πίστευε. Ο Γκριεζμάν ήταν παρών στις πιο σημαντικές στιγμές του αγώνα. Τον αφήσαμε στο γήπεδο μέχρι να ζητήσει αλλαγή και όταν κατάλαβε ότι η ομάδα χρειαζόταν φρεσκάδα επειδή ήταν κουρασμένος, ζήτησε να αντικατασταθεί», πρόσθεσε

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Ιντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι, σχολίασε: «Είναι φυσιολογικό να είμαστε απογοητευμένοι, αλλά πρέπει να συγχαρούμε την ομάδα γιατί πάλεψε σκληρά. Στην παράταση, είχαμε στα χέρια μας την πρόκριση, αλλά δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευθούμε τις ευκαιρίες μας. Η Ατλέτικο ήταν ένας μεγάλος αντίπαλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ