Ενρίκε: «Μπαρτσελόνα; Είμαι από τη Χιχόν και το σπίτι μου είναι τώρα στο Παρίσι»

Ενρίκε: «Μπαρτσελόνα; Είμαι από τη Χιχόν και το σπίτι μου είναι τώρα στο Παρίσι»

Ο Λουίς Ενρίκε σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην φετινή πορεία της Παρί, ενώ τόνισε ότι το παρελθόν του στην Μπάρτσα δεν θα παίξει ρόλο στα ματς των Παριζιάνων με τους Καταλανούς στους «8» του Champions League

Λίγες ημέρες πριν τον αγώνα των προημιτελικών του Champions League με την Μπαρτσελόνα (10/4,22:00), ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, παραδέχτηκε ότι η σεζόν της ομάδας του «φαίνεται καλή», αν και προειδοποίησε ότι «μπορεί να πάει στραβά ανά πάσα στιγμή».

«Στο σχολείο, οι βαθμοί δεν δίνονται μέχρι τον Ιούνιο. Φαίνεται καλό, αλλά μπορεί να πάει στραβά ανά πάσα στιγμή. Καθώς παίζουμε αγώνες σαν αυτούς που έχουμε στο μυαλό μας, η διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας είναι πολύ μικρή», ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα πρωταθλήματος με την Κλερμόν (6/4,22:00).

Διαβάστε επίσης: Η «φλέβα χρυσού» του Μπαρτζώκα, το απίθανο 9-1 και ένα στοιχείο-έκπληξη (vids)

«Είμαστε προετοιμασμένοι, είμαστε εκεί που θέλαμε. Δεν υπάρχει λόγος να μην είμαστε αισιόδοξοι, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Τώρα είναι που αρχίζουν τα δύσκολα», πρόσθεσε.

Στην συνέχεια, ο 53χρονος τεχνικός απέφυγε όσο μπορούσε να αναφερθεί στο παρελθόν του στην Μπαρτσελόνα, μια ομάδα που καθοδήγησε για τρεις σεζόν μεταξύ 2014 και 2017, αλλά διαβεβαίωσε ότι πλέον το σπίτι του είναι στο Παρίσι. «Είμαι από τη Χιχόν. Αλλά τώρα το σπίτι μου είναι το Παρίσι, το σπίτι μου και η ομάδα μου, το παρελθόν και το μέλλον δεν μετράνε, αυτό που μετράει είναι το παρόν. Θέλω να δώσω τα πάντα για τον σύλλογο που αποφάσισε να εμπιστευτεί».

«Στόχος μου είναι να δώσω το εκατό τοις εκατό. Αλλά είμαι από τη Χιχόν της Αστούριας, μισός Καταλανός και Ισπανός», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λουίς Ενρίκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ