Γκουαρντιόλα: «Δεν μας φτάνει μόνο η μία φορά που πήραμε το Champions League»

Γκουαρντιόλα: «Δεν μας φτάνει μόνο η μία φορά που πήραμε το Champions League»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για τη δυσκολία του ζευγαριού με τη Ρεάλ Μαδρίτης αναφέροντας πως είναι δύσκολο να την αποκλείσεις δύο σερί χρονιές, αλλά και για το ότι θέλει ξανά το Champions League.

Η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης Μάντσεστερ Σίτι, καλείται να «πετάξει» εκτός Champions League για δεύτερη σερί σεζόν την πολυνίκη της διοργάνωσης, Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να μπορέσει να υπερασπιστεί το τρόπαιό της, ωστόσο, για τον Πεπ Γκουαρδιόλα η φετινή αποστολή της ομάδας του είναι ακόμη πιο δύσκολη.

Κι όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (9/4, 22:00) πρώτου αγώνα των δύο ομάδων στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» οι «πολίτες» θα πρέπει να βρουν γκολ στην έδρα της «βασίλισσας».

Διαβάστε επίσης: Η εξήγηση της Φενέρ για την αποχώρησή της (pic)

«Δεν μπορούμε να έρθουμε εδώ μόνο και μόνο για να ελέγξουμε το ματς, θα πρέπει να πληγώσουμε την Ρεάλ, να τους τιμωρήσουμε, να βάλουμε γκολ. Δεν είναι ποτέ εύκολο να αποκλείσεις την Ρεάλ σε δύο σερί χρονιές. Δεν φτάνει στην Μάντσεστερ Σίτι να κατακτήσει μόνο μία φορά το Champions League», τόνισε ο Καταλανός προπονητής και πρόσθεσε:

«Η Ρεάλ έπαιξε άσχημα πέρυσι στο δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι; Σε αυτές τις ομάδες φαίνεται πως όταν χάνουν είναι επειδή παίζουν άσχημα. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα. Ήμασταν καλύτεροι και κάναμε αρκετά πράγματα καλά».

Ο προπονητής της Σίτι κλήθηκε να σχολιάσει και την εφετινή πορεία του Τζουντ Μπέλιγχαμ στη Ρεάλ τονίζοντας: «Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι αυτό που έχει στο μυαλό του. Έχει μία υπέροχη σεζόν, είναι πολύ νέος και έχει εντυπωσιακή καριέρα μπροστά του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ