Μπάγερν: Μυϊκό πρόβλημα ο Γκνάμπρι που δύσκολα θα προλάβει τη ρεβάνς με Άρσεναλ

Μπάγερν: Μυϊκό πρόβλημα ο Γκνάμπρι που δύσκολα θα προλάβει τη ρεβάνς με Άρσεναλ

Μυϊκό πρόβλημα αποκόμισε από το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Άρσεναλ ο Σερζ Γκνάμπρι, που δύσκολα θα προλάβει τη ρεβάνς στη Γερμανία.

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του επιθετικού της Μπάγερν Μονάχου, Σερζ Γκνάμπρι, στον αγώνα ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League με την Άρσεναλ, το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης (17/04) στην «Αλιάνζ Αρένα», όπως ανακοίνωσε σήμερα (10/04) ο σύλλογος της Βαυαρίας.

«Η Μπάγερν θα πρέπει να στερηθεί προς το παρόν τον Σερζ Γκνάμπρι», αναφέρει η ενημέρωση που εξέδωσαν οι απερχόμενοι πρωταθλητές Γερμανίας στην ιστοσελίδα τους, προσθέτοντας ότι οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο παίκτης έδειξαν «ένα μυϊκό πρόβλημα στον αριστερό προσαγωγό, το οποίο προέκυψε κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού 9/04 ισόπαλου 2-2 με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών».

Διαβάστε επίσης: Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ: Οι σίγουροι για Φενέρ και ο φορμαρισμένος Γιόβετιτς

Ο Γκνάμπρι, ο οποίος σκόραρε το βράδυ της Τρίτης (9/04), είχε επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τον περασμένο μήνα, έχοντας προηγουμένως χάσει αρκετούς αγώνες λόγω προβλημάτων τραυματισμών. Από τότε που επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς, ο Γερμανός διεθνής έχει πετύχει τέσσερα γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έδωσε με την Μπάγερν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ