ΑΠΟΕΛ – Σουντούβα 1-0 (vid)

ΑΠΟΕΛ – Σουντούβα 1-0 (vid)

Η κυπριακή ομάδα κέρδισε τους Λιθουανούς, αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου παιχνιδιού και αποκλείστηκε!

Το όνειρο της πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έσβησε οριστικά για τους παίκτες και τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ. Η κυπριακή ομάδα μπορεί να νίκησε εντός έδρας τη Σουντούβα με 1-0, αλλά δεν μπόρεσε να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (3-1) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20’ με γκολ του Ποτέ και το «ΓΣΠ» πήρε… φωτιά. Οι Γαλαζοκίτρινοι άσκησαν ασφυκτική πίεση στα καρέ των Λιθουανών, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το δεύτερο γκολ που θα τους έστελνε στην επόμενη φάση. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και πλέον οι Κύπριοι θα αγωνιστούν στα προκριματικά του Europa League και θα προσπαθήσουν τη είσοδό τους στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 28 τελικές και 16 κόρνερ! Ο σύλλογος της Λευκωσίας κυριάρχησε απόλυτα, αλλά στο τέλος αυτοί που πανηγύρισαν ήταν οι Λιθουανοί, οι οποίοι έκαναν τη μεγάλη έκπληξη.

Η σύνθεση του ΑΠΟΕΛ: Bάτερμαν, Μιλάνοφ, Καρλάο,Ταβάρες, Ιωάννου (77’ Νατέλ), Μοράις, Σόουζα, Εφραίμ (77’ Αλωνεύτης), Τάμαρι (65’ Σάλαι), Ντελατόρε, Ποτέ

Δείτε τo βίντεο με το γκολ: 

https://www.youtube.com/watch?v=cWBk-K5hcHE

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ